Moniqa
i moje dwie połówki :)
Dziewczeta czy wszystkie maluszki juz siusiaja do nocnika/kibelka?? czy tylko Dawidek jeszcze nie?? 
Dzisiaj sie zawzielam i stosuje sie do porad Elis (z ksiązki) ... co 15 minut sadzam Dawidka na nocnik ... i poki co mamy 2 pary majtek mokrych ... a przy 3 juz siadanie na nocnik
i wielkie sik :-)
Dawidek sam sobie ściaga majtki i zaklada ... i to chyba mu najwieksza frajde robi
... no ale jak w koncu udalo mu sie do nocnika ... wielkie brawa zachwalanie i oficjalne wylewanie do kibelka chyba musie tez spodobalo ... mam nadzieje ;-)
tylko zastanwiam sie co w tygodniu
... czy dac majtek wiele do zlobka i niech tez pilnuja ... bo przynzam szczerze nie wiem jak to bedzie 

Dzisiaj sie zawzielam i stosuje sie do porad Elis (z ksiązki) ... co 15 minut sadzam Dawidka na nocnik ... i poki co mamy 2 pary majtek mokrych ... a przy 3 juz siadanie na nocnik
i wielkie sik :-) Dawidek sam sobie ściaga majtki i zaklada ... i to chyba mu najwieksza frajde robi
... no ale jak w koncu udalo mu sie do nocnika ... wielkie brawa zachwalanie i oficjalne wylewanie do kibelka chyba musie tez spodobalo ... mam nadzieje ;-)tylko zastanwiam sie co w tygodniu
... czy dac majtek wiele do zlobka i niech tez pilnuja ... bo przynzam szczerze nie wiem jak to bedzie 
a tak lubiła na nim siadać... Odpuściłam. Co jakiś czas sama woła że chce i siada czasem coś zrobi czasem nie. Chyba dla nas jeszcze nie czas 

, ale stwierdziłam, że wypróbuje pieluszki DADA z Biedronki i... wykończenie jest tak pampersów oryginalnych, są mieciutkie, mają rzepy, oraz te rozciągliwe boczki... jedyny minus jest taki, że faktycznie nie są tak chłonne jak pampki... ale coś za coś , bo kosztują 29,99. Ja już nie będę kupować tych drogich... Dziewczyny jeśli Wasze maluszki nie sikają już tak strasznie dużo, to warto spróbować... jak Wam się nie spodobaja to zawsze możecie wrócic do Pampersów... a może się spodobają, a jednak troszkę pieniążków w kieszeni zostanie.