Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja na chwile obecną (masło maślane) dam synkowi swoje nazwisko. ocjec sie jakos nie wyrywa, zeby dawac mu swoje. wiec mu pewnie na tym jakos szczegolnie nie zalezy.
(jestem w 24tc,wrocilam do kraju w 6tc poniewaz porod tam na dobre skomplikowalby mi zycie:-()...wiec w moim przypadku dzidzia bedzie miala moje nazwisko,on raczej nie przyjedzie by zalatwic sprawe nazwiska naszej corci, a ja pozniej nie chce z nim problemow,jesli chodziloby o jakies podejmowanie decyzji...tak wiec wpisze go tylko w papiery jako ojca i wsio...ja juz raczej nie wiaze z nim przyszlosci wiec po co sobie komplikowac...a kto wie jak zycie mi sie ulozy
Justysia skoro dziecko nie zostanie uznane przez ojca dobrowolnie czy też sądownie nie zostanie stwierdzone ojcowstwo niestety nie będzie on wpisany w papierach jako ojciec.W rubryce ojciec będzie wpisane nazwisko twojego ojca a nie dziecka...