reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

AKTUALNA LISTA MAMUŚ SIERPNIOWYCH A.D. 2006 :)

Witaj JustaS!

Sandra- to tak ja tez się przyzwycziłam, mimo tego że nie jestem tu od dawna- ale pierwsze co robie z samego rana to oczywiście odwiedzam BB.
A mój P: "a ty znów na tych swoich mamuśkach siedzisz!!" hehe :) :)

reklama
proszę o dopisanie, że u nas będzie synek - Filip, choć jego tatuś chce Oliwiera, ale po co Pan Bóg dał nam taką moc przekonywania ;) Pozdrawiam wszystkie sierpnióweczki, to która kolejna się "rozdwoi" ???

Hej. Ja tez czekam na rozdwojenie. Już tak niewiele czasu mi zostało, ale narazie żadnych objawów porodu - a ja juz bym chciała :)

witam mamusie i te przyszłe prawdopodobnie bede ostatnia sierpniowa mamuska mam termin na 31 wiec moze byc tez wrzesien:) moj nick kamcia* bedzie chłopiec

heee u mnie mial byc oskar ale siostra zakazał:) wiec chyba tez bedzie oliwier.
zazdroszcze wam mamuski ze juz przeszłyscie porod i macie swoje skarby w rekach ale ja tez niedlugo tak bede miala...:)

kamcia* pisze:
witam mamusie i te przyszłe prawdopodobnie bede ostatnia sierpniowa mamuska mam termin na 31 wiec moze byc tez wrzesien:) moj nick kamcia* bedzie chłopiec
Witaj Kamcia* ja mam termin gdzies na 29 sierpnia, ale znajac moje mozliwosci to raczej ja bede ostatnia sierpniowa mamusia, a raczej juz wrzesniowa.

ja nie mam nic przeciwko zeby sie urodził pozniej bo mojego chlopaka urodziny wypadaja 7 dni pozniej i to byłby cudowny prezent dla niego i dla mnie tez. ale fakt jest taki ze nie moge sie juz doczekac i chciałabym juz moc przytulic mojego szkraba:) a ty znasz płec i masz juz imie?

reklama
Tak, Kamcia*, bedziemy miec drugiego synka - Bartosza. A ja troszke sie obawiam, ze moge urodzic w urodziny Karolinki (coreczki) lub kogos z rodziny: mojego Taty (9 wrzesnia) lub (o zgrozo!) dopiero brata (15 wrzesnia). Po drodze z mamy wiele osob spod panny. Zawsze chcialam aby moje dzieci mialy swoje wlasne swieto.

Do góry