reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

AKTUALNA LISTA MAMUŚ SIERPNIOWYCH A.D. 2006 :)

witamy kolejna mame "zagramaniczna" moaj babcia zawsze tak mowila. No i oczywiscie Ashanti witamy i zapraszamy na inne watki :)

reklama
noo Was zagraniczne mamusie witam jeszcze cieplej z tego wzgledu ze Wy tez na obczyznie ;)

Sandro mieszkamy w stanie Colorado, a wyjechalam hm:D na wakacje, tylko moj obceny maz mi pokrzyzowal plany i juz nie puscil spowrotem ;D

a Ty Sandro tez za granica? czy moze w Polsce ?:)

I witam kolejna kolezanke- Wame :D

Ja Domiska w Polsce, ale o maly wlos nie bylabym tez w USA, gdyby nie zamachy na WTC i babcie panikary ;-) :-D :-D Odlozylam wyjazd na kilka miesiecy, potem poznalam kogos i tak jakos sie zlozylo, ze moj wyjazd nie doszedl do skutku :-)

oo prosze :d a powiedz Sandro a skad z Polski jestes ?:)

a co do wieku to hihi mam nadzieje jednak ze kolezanki sie tu nie obraza i do linczu jednak nie dojdzie ;)

Ło matko! Jaka ona jest sliczna! No normalnie cudo! :-D
A ostatnia fotka w kostiumie kapielowym przekochanska :-) :-) :-)
No i pierwsza fota, ta w sepii tez cudna! To Ty z mala?

Domisia, a gdzie konkretnie mieszkalas przed wyjazdem do Stanow?

dziekuje Sandrus:* tak tak to ja z mala aj chetnie bym sobie poogladala Twoja sliczna ksiezniczke !!!! :)

a ja dokladnie mowiac mieszkalam w Swietochlowicach (k. Chorzowa, Bytomia, Rudy Slaskiej itd)

reklama
Do góry