Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
11 maja w Hotelu Gromada na Narutowicza, Babyboom.pl i AktywneMamy.pl organizują warsztaty z dermatolog i rehabilitantką dla kobiet w ciąży i mam niemowlaków.
Warsztaty są bezpłatne.
Gdy ruszą zapisy podam Wam linka.
Kto chciałby poczytać więcej o tym jak było na takich spotkaniach w innych miastach zapraszam na stronę Aktywnemamy.pl
nie ma zakazu dla tych , które chwilowo w ciąży nie sa ;-)
i mają starszaki.
Tematyka warsztatów będzie poświęcona rozwojowi sensorycznemu dzieci w wieku 0-12mcy oraz jak zadbać o skórę niemowlaka i jak rozpoznać ewentualne skazy czy alergie.
ja mam malca w wieku 14 mc drugie dziecko owszem planuje ale za rok wiec szkoda zajmować miejsc dla mam które planują wcześniej miec dzidzie albo jej oczekują
Dziewczęta , niestety musimy odwołać spotkania :-( Pochorowała nam się pani prowadząca i nie dość ,że nie byłaby w stanie poprowadzić warsztatu to nie daj boże by kogoś pozarażała.
Będziemy Was informować na bieżąco o kolejnym terminie ale może być to dopiero we wrześniu.