• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Album Fotograficzny

To ja też się pochwalę moją maleńką:
picture10793.jpg

u mnie tyż ni ma:no:

reklama
a ja jestem duuużym brzucholkiem z krzywą długą ciemną linią i plamkami które mama widzi dopiero na fotach bo inaczej nie jest w stanie:-D
ale co tam, ważne, że Synkowi dobrze i mężusiowi się podoba, to i ja się z nim pogodzę:-D
chociaż jak się bliżej przyjrzeć to linia jest prosta... Mały mi pępek przestawił hehe

a ja jestem duuużym brzucholkiem z krzywą długą ciemną linią i plamkami które mama widzi dopiero na fotach bo inaczej nie jest w stanie:-D
ale co tam, ważne, że Synkowi dobrze i mężusiowi się podoba, to i ja się z nim pogodzę:-D
chociaż jak się bliżej przyjrzeć to linia jest prosta... Mały mi pępek przestawił hehe

BOOOOOOOOSKI!!!!!!!!!!!!!!!
WSPANIAAAAAAAAAAAAŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:tak:

-Tygrynko Śliczny brzuszek!! no to Twojemu synkowi musi byc wygodnie w takim super mieszkanku;-):-)

-Anyolki śliczna buziunia maluszka!;-)fajne ujęcie:tak:

reklama
witam lutoweczki:-) az idzie pozazdroscic wam takich zgrabnych brzuszkow ja niedosc ze gruba :zawstydzona/y:to jeszcze brzuch taki niezgrabny ze zwisajaca skora po moim synku:-( juz niewyglada tak jak w poprzedniej ciazy:-( cieszcie sie tym brzuszkiem :tak::-)pozdrawaim serdecznie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry