• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Album Fotograficzny

To ja też się pochwalę moją maleńką:

6tpestkaj

6tpestkaj
Śliczna córunia!:tak::tak::tak:
a ja jestem duuużym brzucholkiem z krzywą długą ciemną linią i plamkami które mama widzi dopiero na fotach bo inaczej nie jest w stanie:-D
ale co tam, ważne, że Synkowi dobrze i mężusiowi się podoba, to i ja się z nim pogodzę:-D
chociaż jak się bliżej przyjrzeć to linia jest prosta... Mały mi pępek przestawił hehe
Brzuszek pierwsza klasa:tak:

reklama
o matko albo Wy za dużo wody pijecie i źle na oczy widzicie albo ja mam zaburzone widzenie siebie, bo ja nie uważam żeby mój brzuszek był ładny:no: chyba to drugie... chyba czas nad sobą popracować, bo do tej pory myślałam, że mój brzuchol jest wieeelki i brzydki:zawstydzona/y: mimo, że mąż mówił co innego, ale wiadomo - co ma powiedzieć mąż?? dziękuję dziewuszki:zawstydzona/y:

gorzej, że nigdy nie miałam cellulitu mimo, że szczupła nie byłam, a teraz JEST:-( błagam powiedzcie mi, że po ciąży zniknie albo się zmniejszy, pleaseeeee

o matko albo Wy za dużo wody pijecie i źle na oczy widzicie albo ja mam zaburzone widzenie siebie, bo ja nie uważam żeby mój brzuszek był ładny:no: chyba to drugie... chyba czas nad sobą popracować, bo do tej pory myślałam, że mój brzuchol jest wieeelki i brzydki:zawstydzona/y: mimo, że mąż mówił co innego, ale wiadomo - co ma powiedzieć mąż?? dziękuję dziewuszki:zawstydzona/y:

gorzej, że nigdy nie miałam cellulitu mimo, że szczupła nie byłam, a teraz JEST:-( błagam powiedzcie mi, że po ciąży zniknie albo się zmniejszy, pleaseeeee
Niestety muszę Cię zmartwić masz zaburzenia z widzeniem, bo nie tylko ja ale wszystkie dziewczyny widzimy jaka jest naga prawda masz przesliczny brzuszek!:tak::-) No cellulit sam nie zniknie będziemy musiały nad tym pracować po porodzie żeby się zmniejszył:zawstydzona/y::-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry