rechot1sb
Tomaszoland
no w koncu się pochwaliła swoim brzucholkiem ....fajnyWybaczcie za tło niepościelonego łóżka :-) i moje "sexy" różowe gacie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no w koncu się pochwaliła swoim brzucholkiem ....fajnyWybaczcie za tło niepościelonego łóżka :-) i moje "sexy" różowe gacie![]()
Masz śliczny okrąglutki i zgrabniutki ciążowy brzuszekIlona niepościelone łóżko wybaczamyFajny masz ten brzuszek
A to mój grubas...
:-)
Dziękuję Bardzo za miłe słowa :-)spokojnie jak będzie Synusiowi ciasno to rozepcha nóżkami brzuszek mamusi i po problemie;-)Matko BOSKA ! Dziewczynki ! Idę oblać twarz zimną wodą, bo się tak zawstydziłam !:-)Dziękuję Bardzo za miłe słowa :-)
Shingle przynajmniej widać, że masz fajny ciążowy brzusio ! ja muszę wysłuchiwac "eee pierdzielisz już jesteś w tym tygodniu ?! przecież Ty wyglądasz jakbyś była w 2 mies.! gdzie to dziecko tam siedzi?" czasami takie słowa od innych bywają krępujące...