• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Album Fotograficzny

Jaaaakie śliczne brzusie:tak: aż miło popatrzeć, ale różnice też wynikają z faktu, ze dzielą nas róznice tygodni, Patrysia jest w 19 a ja w 16 tyg ciązy;-) zazdroszczę hihihihi Ilona ma podobny do mnie brzusio:-D

reklama
Patrycja cuuudowny brzuszek, śliczny ciążowy :-) Z resztą wszystkie macie piękne brzucholki, każdy inny i to jest najwspanialsze bo każda z nas jest wyjątkowa :tak:

Ilona jejku jaka Ty jesteś zgrabniutka :rofl2: Brzusio jest słodki :)

Shingle Fajowy brzusio już taki ciążowy, uroczy :tak:

Ostatnia edycja:
Dziękuje Wam wszystkim za życzenia i miłe słowa !!! :-D
A jak wypał ten dzień... Rewelacyjnie....Wszystko się udało...goście zachwyceni..mimo wzruszenia i romantyzmu raczej towarzyszył każdemu śmiech... Było wesoło a wszelkie atrakcje wypaliły ;] Mimo że przeleciało Nam to nieziemsko szybko jesteśmy zachwyceni a to MY...
pageox.jpg

061small.jpg

041small.jpg

389small.jpg

Agusiu prześlicznie!!!Wszystko!!Ty, Wy, miejsce, zdjęcia!! Piękny ślub :))) opowiedz więcej, ze szczegółami!!co za atrakcje??no i wielkie i serdeczne gratulacje, ale widać, że miłości Wam życzyć już nie trzeba, niech tylko trwa i trwa i trwa i trwa... buziaki :)

Agus!!!!! GRATULACJE!!!! Przepieknie wygladaliscie oboje....a szczescie i milosc bije od Was, ze az milo :)))) Cudowne zdjecia!!!! Zdradz wiecej szczegolow :)))

Jeszcze raz gratuluje i zycze dddduuuuuzzzzoooo szczescia :)))

reklama
PATRYCJA, ja tez mam taki! duuuuzy jest juz! a moj kochany zawsze marudzi jak chodze w rajstopach, bo mowi ze nie ma dzidzia mozliwosci rozpychu i ze ukrywam brzuch. I zawsze jak przychodzi mowi ze mam natychmiast zdjac rajstopy :P hehehe nie wiem czy to perwersja czy co...?tak samo jak zakladam cokolwiek co mi brzuch jakos "krepuje" czy spodnie czy spodnica, cokolwiek. kaze mi sie przebierac w wygodne ciuchy typu dresik i koszulka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry