reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album ze zdjęciami maluszków

olu- to świetnie,że dzieciaki maja siebie na wzajem:tak::tak: fajnie, gdy trafia się kuzynostwo w podobnym wieku, a i gdy jest możliwość chowania się razem, to już po prostu super!!!

reklama
Olu, super, ze dzieciaczki moga spedzac ze soba tyle czasu! Fajnie jak w najblizszej rodzinie sa maluchy w podobnym wieku :tak:
Ja niestety na dziecko mojej siostry raczej sie nie doczekam, bo wybredna jest jezeli chodzi o facetow, ze szkoda gadac ;-) :-D

Super ze Oliwier ma z kim dorastac. U nas siostra cioteczna z tego samego dnia ale 120 kim od nas, wiec srednio raz na dwa tygodnie sie widzimy.

tez bym chciała aby moja miała kontakt z dziecmi w swoim wieku, niestety w rodzinie i wśród znajomych dzieci jak na lekarstwo a raczej wcale,jak juz jest to Franek ale daleko i Zosia która tez baaaardzo daleko:no:

A u mnie wysyp dzieci, ze ho ho :-D I wszystkie dzieciaczki z Sarki rocznika albo z poczatku 2007 :-)
Teraz w pazdzierniku kolejny maluszek nam dojdzie :-) Coreczka mojej kolezanki z "dziewczyn z podbeskidzia" Blaneczka :-)

wiecie co wysyp dzieci faktycznie byl w 2006. Wtym samym roku tylko rozne miejsca zamieszkania, lacznie 11 znajomych osob razem ze mna urodzilo dzieci, a w tym roku juz kolejne 7 w drodze lub juz na swiecie. Tylko wszyscy strasznie dlaeko.

an za to my nie możemy narzekać na brak towarzystwa, wśród znajomych i rodziny jest bardzo dużo maluszków o rok starszych, rówieśników i o rok młodszych towarzyszy Oliwiera do zabawy. Nie starcza nam wolnego czasu, żeby utrzymywać stały kontakt z wszystkimi ;(

reklama
u nas niestety nie mamy w rodzinie w ogóle dzieci ( no chyba,że w dalekiej, albo daleko mieszkającej:-p:-p) większość dzieciaków z którymi julka ma kontakt- to dzieci zapoznane na placu zabaw...

Do góry