• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

dolacze do choru :tak: kilolku, zuzulka przepiekna, a taka drobniutka w tym foteliku i bardzo do ciebie podobna. na wspolnuym zdjeciu promieniejesz! czy mi sie wydaje, czy michas jest bardzo szczuply? taka buzie ma drobna, chyba,ze to przez grzywke....

mamajulii, pieknie dzieci ubralas na Boze Cialo!

reklama
Dawno mnie tu nie było;-)

Pathanka następnym razem jeszcze uśmiech prosimy:tak:Jasiek wygląda rewelacyjnie
Maxweel Marysia bardzo odważnie zjechała ze zjeżdżalni!!! brawo. Marta to już duża dziewczyna :tak:
MamaJulii a gdzie Ty sie schowałaś?Dzieciaczki ubrane jak z bajki !:tak:

Kilolek jak patrze na Zuzę to aż sie buzia śmieje. Taką męską obstawę każda chciałaby mieć!

Kilolku no nareszcie NAm wiecej foteczek dałas,choć te 2 widziałąm na nk ..ale Zuzia w foteliku extra jaki to mały szkrabek przecudasny i podobna do Ciebie ale ja Ci to już mowiłam dawnoooo haha :-) kwiatek jaki fajny z czego zrobiony ?? wózeczek cud miód i tata obok z 2 synami ślicznie :-)

ja jak myślę o przyszlości to wiem że teraz może NAm trudniej czasami Ilonka Tobie to już najbardziej fizycznie szczególnie ale za 20 lat pomyśl kochana ba nawet za 30 jaką big rodzinę bedziesz miała...:-):-):-)biadolić bedą te samotne te z jedynakami jak ja teraz...:-(

a dałabym wiecje fotek tylko mi ten monitor mga i nic nie moge zrobic, napisac mozna na oslep ale wkleic fotki to juz gorzej. a kwiatek jest ze styropianu i teoretycznie zrobil go kuba a tk naprawde to podejrzewam pania ule (pomoc)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry