reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

reklama
gawit, a ta maska z przodu taka zostanie czy bedzie np czarna jak tył?
zazdroszcze ;-)
ja zawsze "chorowałam" na to autko, do dzis mam meganke staruszka, ale 5-cio drzwiowa. a z racji dzieci....to takie 3-drzwiowe nie predko bede miała, szczeg jako jedyne auto w domu ;-)

Dzięki dziewczyny!
Ana ja też trzy drzwiówek nie lubię ;-) ale, że to moje auto i zazwyczaj jeżdżę sama albo z Martyną do przedszkola to fotelik mam z przodu i dajemy radę!

Lotka maska taka zostanie :-)tył nie jest czarny tylko był malowany pod kolor maski i jest taki ciemny fiolet choć na zdjęciach wygląda na czarny :-)

Wiecie ja nie mam jej zdjęć sprzed zmiany, bo wtedy byście bardziej zrozumiały czemu ona mnie tak cieszy! wcześniej wyglądała fatalnie, choć była żółta :-) ale pordzewiała, powgniata tu i tam więc teraz to jest luksus :-D

to znowu ja coś tu wstawię ;-) z wczoraj ;-)
DSC04688_1024x681.jpgDSC04699_1024x681.jpgDSC04702_1024x681.jpgDSC04708_1024x681.jpgDSC04710_1024x681.jpgDSC04742_1024x681.jpgDSC04748_1024x681.jpgDSC04750_1024x681.jpgDSC04752_1024x681.jpgDSC04757_1024x681.jpg

gawit w jakiej Ty okolicy pieknej mieszkasz!!!!!!!!!!!!!!!!! zima cudowna w takim terenie...a jakie pojazdy fiu fiuuuuu:-)

Gawit super foty :) Widac zabawa przednia .............. ciekawe czy na wiosne Marcel bedzie chciał jezdzic na swoim kładzie - ale ma większego. Rok temu się bał...........poki co woli deskę ............
deska.jpg

reklama
Do góry