Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
gawit, a ta maska z przodu taka zostanie czy bedzie np czarna jak tył?
zazdroszcze ;-)
ja zawsze "chorowałam" na to autko, do dzis mam meganke staruszka, ale 5-cio drzwiowa. a z racji dzieci....to takie 3-drzwiowe nie predko bede miała, szczeg jako jedyne auto w domu ;-)
Dzięki dziewczyny! Ana ja też trzy drzwiówek nie lubię ;-) ale, że to moje auto i zazwyczaj jeżdżę sama albo z Martyną do przedszkola to fotelik mam z przodu i dajemy radę!
Lotka maska taka zostanie :-)tył nie jest czarny tylko był malowany pod kolor maski i jest taki ciemny fiolet choć na zdjęciach wygląda na czarny :-)
Wiecie ja nie mam jej zdjęć sprzed zmiany, bo wtedy byście bardziej zrozumiały czemu ona mnie tak cieszy! wcześniej wyglądała fatalnie, choć była żółta :-) ale pordzewiała, powgniata tu i tam więc teraz to jest luksus
Gawit super foty Widac zabawa przednia .............. ciekawe czy na wiosne Marcel bedzie chciał jezdzic na swoim kładzie - ale ma większego. Rok temu się bał...........poki co woli deskę ............