reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

reklama

obiecane foto brzucholka :) ....no i co wcale nie przesadzałam że sporaśny.....:D :D wybaczcie brak makijazu hehe

baby - super,super i jeszcze raz super!!!!!! adrianek juz jest z pewnoscia dumny,ze ma taka extra mame!!!!!!! wszystkie foty boskie,ale moj faworyt to konturowo-zarysoeo-przyciemnione:o)))

klaudencja - brzusio elegancki i naprawde sporasny!!!! super !!!! wiecie,czasami brakuje mi mojego brzucholka i sama sie na tym lapie,ze od czasu do czasu glaskam sie po brzucholu...:-)

Morgaine 53 kg, teraz prawie 65 kg

Klaudencja super fotka, ślicznie wyglądasz :)

Alexandra ale mi słodzisz, aż sie zaczerwieniłam :) boję sie, ze też mi bedzie brakowało brzuszka i tego kopania w środku:tak:

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczynki :) tak naprawdę to wszystkie brzuszki są piękne bo przecież w nich "mieszkają" nasze ukochane Skarby :)

Witajcie Kochane,
wszystkie wyglądacie cuuuuudnie aż miło popatrzeć !!! :) Słodkie brzuchatki :)
Też mam foto z sesji.... Takie troszkę... hm, no naked. Ale widziałam, że Mitaginka wcześniej też zaszalała i wstawiła swoją fotkę też taką odważną :) I wygląda cuuudnie.
To i ja wrzucam foto z sesji. 30 tc. Julinka w maminym brzuszku.
black white 2.jpg

reklama
Do góry