reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ALEKS - 28tydz, 1,150kg, 39cm

reklama
brawo!!!
cudowne wieści!teraz Aleks na pewno w oczach sie zmieni w małego tłuściutkiego bobaska...w końcu w domku to w domku!!!
dużo zdrówka Wam życzę!!!

Dziękuję bardzo, mały wycałowany

No, on już ma drugą brodę taką że szyi nie widać:tak:

Pierwsza noc upłynęła spokojnie ale i tak spałam z jedym okiem uchylonym słuchając czy oddycha i patrząc na zegarek żeby nie przespać karmienia;-)
Widze po małym że w nocy w szpitalu miał jednak podawany pokarm przez sondę,
w ogóle nie chce mu się ciągnąć (dużo gorzej mu to idzie niż w dzień):sorry2:
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka

Jesteśmy po pierwszej wizycie u pediatry
w zasadzie tylko ja jestem bo chodziło głównie o wypisanie skierowań do poradni pod którymi kontrola musi być Aleks.
Same dodzwonienie się do wszystkich a jest ich 5 zajęło mi 2,5 godziny
a terminy jakie usłyszałam na początku to na przyszły rok:szok:
ale po opisaniu sytuacji udało się wcisnąć na październik:-)
tylko audiologa mamy na listopad ale powiedzieli mi że nie mam się martwic bo do tego czasu przynajmniej uszka sie lepiej wykształcą a (tylko że on ani razu nie miał robionego badania słuchu bo w częstochowie były zepsute aparaty) no trudno
Pytałam pediatre na temat szczepień i powiedziała że szczepić będziemy po otrzymaniu wyników z poradni neurologicznej ale napewno nie będzie szczepić Aleksa zwykłymi darmowymi szczepionkami tylko jakieś specjalne będzie załatwiać, jestem ciekawa ile one kosztują? A może przysługuja małemu za darmo?
Jeśli cos wiecie na temat tych szczepionek podzielcie się ze mną informacjami będę bardzo wdzięczna

Pewnie chodzilo twojej pediatrze o szczepionki skojarzone:tak::tak::tak:Ja moje takimi szczepilam ale za kazda placilam 120 zl:-)jednak czesto sa one bezplatne jak sa jakies wskazania np neurologiczne:tak:

Dobrze wiedzieć dzięki dowikla
jeszcze pytanko bo masz bliźniaczki to znaczy że za obie płaciłaś 120 czy za jedną?
(bo piszesz że za każdą i nie wiem czy chodzi że za każdą kolejną dawkę czy za każdą córeczkę)
Sory ale do mnie trzeba dużymi drukowanymi jasno i wyraźnie bo narazie odreagowuje cały stres i jakoś ciężko przyswajam informacje, niektóre posty to 3 razy czytam zanim dojde do setna sprawy:sorry:

Ja też bardzo proszę o zdjęcia:-)
Beti, pisz koniecznie jak idą postępy z maluszkiem w domu. Pisz o wszystkich wizytach lekarskich itp.
Serdeczności
A

reklama
Do góry