reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ALEKS - 28tydz, 1,150kg, 39cm

reklama
Ja też trzymam kciuki za zdrówko Aleksa.

A jak u Was z butlą i smoczkami?
My mamy za sobą pierwsza bezsmoczkową noc...ech..łatwo nie było;-)

Aleks od wczoraj goraczkuje, ale tylko goraczka, zadnych zalegań ani kataru z tyłu idą mu zęby - to chyba przez to.
Teraz się trzęsę ze strachu że nie dojdzie do zastrzyków a mały stracił 2 tyg pobytu w ośrodku... kurza twarz:wściekła/y:
Butli mu nie odbieram co lepsza kupiłam większą:-D bo to jest jeden posiłek rano i wieczorem przy którym nie musze walczyć z Aleksem żeby zjadł.
Smoki przegryza notorycznie, nie wiem jaki jest tego powód i też póki co nie odstawiamy bo bez smoka by nie zasnął.

Franiu tez od dłuższego czasu przegryza smoczki. Ł powiedziała na ost wizycie ze daje nam czas do końca VIII na odstawienie smoków (uspokajacz + butla). Wygląda na to, ze z uspokajaczem nam sie udało. Butla pójdzie na 2 ogień.

A jaką gorączkę ma mały?

teraz w piatek, przez to jestem taka zestresowana żeby na finiszu mi się nie rozłożył
w sobote pokusiło mnie na spacer, taka ładna pogoda, no i mam spacer:wściekła/y:
kolejne wyjście z domu będzie w piątek o ile to zebiska

reklama
Do góry