Karola270984
Fanka BB :)
No właśnie ciężko idzie a to najlepsza pozycja dla takich dzieci z refluksemI jak u Was z leżeniem na brzuszku? No właśnie bo czytałam że on tylko do wyczerpania zapasów jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie ciężko idzie a to najlepsza pozycja dla takich dzieci z refluksemI jak u Was z leżeniem na brzuszku? No właśnie bo czytałam że on tylko do wyczerpania zapasów jest
a refluks przeszedł ??Hmm właśnie u dzieci z refluksem występuje niechęć do leżenia na brzuszku. Moja na szczęście od początku lubiła i teraz już sama się obraca co chwilę i ćwiczy wysoki podpór
wy macie stwierdzona alergie ??Hmm właśnie u dzieci z refluksem występuje niechęć do leżenia na brzuszku. Moja na szczęście od początku lubiła i teraz już sama się obraca co chwilę i ćwiczy wysoki podpór
Generalnie po rozszerzeniu diety już nie ulewała ale teraz przechodzimy na 2 stopniowo i czasem jej się zdarzy i też ostatnio ulała woda jak za dużo wypiłaa refluks przeszedł ??
Nie. Tylko mleko ar mieliśmy ale to nic nie dało. Więc najpierw kleik a później po 4 miesiącu zaczęłam rozszerzać dietęwy macie stwierdzona alergie ??
Synek koleżanki miał refluks i nie miał alergii. Oni zmienili mleko na HiPP Bio combiotik i u nich to mleko przyniosło efekty. Ale wiadomo, że każde dziecko jest inne i na każde co innego zadziała.powiedz mi czy każdy kwaśny refluks to alergia na bmk ?? Czy dzieci bez alergii tez maja takie refluksy ?
ale miał tez taki refluks ukryty kwaśny ??Synek koleżanki miał refluks i nie miał alergii. Oni zmienili mleko na HiPP Bio combiotik i u nich to mleko przyniosło efekty. Ale wiadomo, że każde dziecko jest inne i na każde co innego zadziała.