reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Alergia od A do Z.....

reklama
na tuska moja teraz dostała jakichś chropowatych plam szorstkich i ma to na całym ciele i kurcze teraz nie wiem o co chodzi?? ehhh odstawiłam nabiał ale nic to nie dało;/

guziczek kumpeli córka ma cos podobnego na całym ciele i wyszło jej to prawdopodobnie od tych Johnsonówco dawali na aktywnej mamie... a Lupetitkami próbowałami troche jej wyszło ;/ dzisiaj mama ma iscdo sklepy dla alergików ikupic jakies ciastka :) ehh te alergie zaszczelic sie mozna ;/ a i dałam wczoraj emilce kompot brzoskwinia jezyna i jagoda i dziaij jej wyszło i ma rozwolnienie ale obstawiam ze to jagoda albo jezyna bo to mini pestkowce przeciez ;/

na tuska ja coś tak podejrzewam ze to właśnie od Johnsona;/ ehhhh no nic teraz ja kąpie tylko w starym i dobrym bambino mydełko i tyle... zresztą ma większą radochę bo mydło jej ucieka, teraz tylko się zastanawiam czym mam ją smarować żeby to zeszło;/ emolium czy oilatum a dodam że nigdy jeszcze tego nie używałam;/

na tuska masakra jakaś;/ no właśnie ja zielona jestem w tych kremach "leczniczych" więc sama nie wiem najwyżej wezmę atoperal baby ;p ehhhhh masakra jakaś

Do góry