reklama

Alergie dzieciaków

reklama
efilo, raczej małe szanse, że to przez chusteczki, chociaż nigdy nic nie wiadomo. Jak masz krem oilatum soft, to może złagodzić.

A u nas masakra na twarzy. Byliśmy u mojej mamy gdzie mieszka pies. I Maks wygląda teraz jak poparzony, cała twarz w kropkach... no to mamy kolejny alergen :baffled:. Nie wiem nawet jak to smarować, przecież cała twarz jest w zmianach alergicznych. Małżonek też mnie zdołował, drze się na mnie, że siedzę w necie i wymyślam jakieś okultystyczne metody walki z alergią, ciężko wygrać z jego racjonalnym podejściem do życia. Homeopatia będzie praktykowana u nas potajemnie, czyli dokładnie tak jak okultyzm być powinien ;-).

Blanes nam lekarka Zuzi (z Krakowa zresztą :tak:) przepisała maść robioną w aptece (jak Zuzia miała krostki alergiczne na buzi) - po tej maści zniknęło wszystko jak zaczarowane - a maść była bez sterydu:tak:

Luka, ta maść o której piszesz to jest z wit. A i E? Jak wyglądała wcześniej skóra Zuzi, bo u nas dziś jest naprawdę tragicznie :-(

Blanes - wspolczuje popdejscie meza. Naprawde z calego serca i objektywnie moge ci powiedziec ze wlasnie na alergie Homeo jest super. A tak to Maxio bidulka bedzie sie meczyl do konca zycia z alergia i zazywal tony chemicznego dziadostwa. Szkoda:-(

reklama
Wrócę jeszcze do tematu psów. Strasznie mi szkoda, że pies uczulił Maksa, miałam plan kupić mu na drugie urodziny czarnego labradora :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry