Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy myślicie, że skutkiem takiej regulacji będzie ograniczenie realnego dostępu do diagnostyki prenatalnej? Obawiam się, że nie będą już robić testów podwójnych ani badań inwazyjnych i kobiety będą skazane na prywatne testy NIPT, które też nie są stuprocentowo pewne...
Nie moga zakazac bo lekarz ma obowiązek poinformowac o stanie zdrowia itp sa przepisy na to.
Nie wiem co by musieli zrobic zeby zakazac badan. Wiadomo na nfz moze zostac to ograniczone, ale prywatnie za pienaidze to bedzie mozna wszystko
Według mnie nie ma takiej opcji żeby to zniknęło. Kwestia refundacji to już inna sprawa.Czy myślicie, że skutkiem takiej regulacji będzie ograniczenie realnego dostępu do diagnostyki prenatalnej? Obawiam się, że nie będą już robić testów podwójnych ani badań inwazyjnych i kobiety będą skazane na prywatne testy NIPT, które też nie są stuprocentowo pewne...
Według mnie nie ma takiej opcji żeby to zniknęło. Kwestia refundacji to już inna sprawa.
W Hiszpanii do 14tc mozna usunqc ciaze be podawania powodu.Jeszcze dwa miesiące temu nie wiedziałam czy moje dziecko jest zdrowe, a wiedziałam, że w razie czego chcę terminacji. Teraz chyba jedyna opcja to Holandia, póki jeszcze granice otwarte....