reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Ja mialam praktycznie takie same wyniki biochemii jak Ty- beta 3.65, pappa 0.85. Wyliczone ryzyko z racji wieku trpchę wyzsze niż u Ciebie. Zrobiłam Nifty, które potwierdziło zdrową dziewczynkę. U mnie wysoka beta jak sie okazało, nie świadczyła o niczym. Ciąża bez komplikacji, koło mnie leży śliczna, zdrowa, prawie 3 miesięczna córeczka. Powodzenia !!!
Bardzo dziękuje za odpowiedź, każda dobra wiadomość podnosi na duchu ☺️ Wszystkiego dobrego dla Twojej córeczki 🥰

reklama
Dziewczyny czekające na wynik / mające w planach amnio - a co mówią Wasi lekarze w kontekście aktualnie obowiązujących przepisów dotyczących rozwiązania ciąży w przypadku niemyślnych wyników ?

Dziewczyny czekające na wynik / mające w planach amnio - a co mówią Wasi lekarze w kontekście aktualnie obowiązujących przepisów dotyczących rozwiązania ciąży w przypadku niemyślnych wyników ?
Dzisiaj byłam u ginekologa , powiedział,że wynik z amnio da tylko pewność czy dziecko jest zdrowe czy nie ale nic się nie da niestety później zrobić ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry