ewaa000000
Fanka BB :)
O matko nie strasz mnieja miałam po tygodniu, ale ja robiłam NIfty bez pro. To idzie na Słowenię, a Pro ponoć gdzieś do Chin. moja klinika nie wysyła do Chin z obawy na wyciek danych osobowych pacjentek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko nie strasz mnieja miałam po tygodniu, ale ja robiłam NIfty bez pro. To idzie na Słowenię, a Pro ponoć gdzieś do Chin. moja klinika nie wysyła do Chin z obawy na wyciek danych osobowych pacjentek.
i jak tam?O matko nie strasz mnieno te pro są w Hongkongu robione
![]()
Zdrowy synuśi jak tam?
super. ładny wynik. cieszę się. <3.. ja sie cały czas obawiam ze cos jest nie tak.. bo skadś ten wynik był niski. boje sie ze kied sie urodzi to wyjdzie. nie dbałam o siebie na początku ciąży. nie wiedziałam, że zaszłam. I boje sie że tu może być pies pogrzebany..Zdrowy synuś![]()
No ja podejrzewam że u mnie duże NT spowodowało taki wynik pappy bo aż 3.5 mm reszta wyników była w normie.super. ładny wynik. cieszę się. <3.. ja sie cały czas obawiam ze cos jest nie tak.. bo skadś ten wynik był niski. boje sie ze kied sie urodzi to wyjdzie. nie dbałam o siebie na początku ciąży. nie wiedziałam, że zaszłam. I boje sie że tu może być pies pogrzebany..![]()
cieżko tu cokolwiek powiedzieć. Czytałam ze czasami muszą badać dłużej zeby odseparować dna matki od płodu jeśli sie próba zanieczyści materaiłem pochodzącym od matki. Niestety to kolejny czas oczekiwania i wydłużenie nerwówki. Nie pozostaje nic jak cierpliwie czekać. Ja w 12 tyg dostałam info ze może być coś nie tak z dzieckiem. Aminopunkcje robi się od 15 tygodnia, więc od razu zrobilam test NIFTY bo oszalałabym przez ten czas. Te kilka tygodni względnego spokoju kosztowało mnie 2300 zł ale nie żałuje.Cześć, z powodu wysokiego NT 4,1 zostalam skierowana na amniopunkcje w IMID. Wykonano mi ją metoda acgh lecz mimo 7 dni roboczych nie otrzymałam wyniku. Po kontakcie przekazano ,że próbowka była zanieczyszczona i mam czekać kolejne 10 dni roboczych.. czy ktoś miał taki przypadek ? Czy wynik był prawidłowy? Jestem taka rozczarowana...
Na USG u mojej córki były torbiele. Lekarz powiedział że jeśli nie ma innych nieprawidłowości w USG to nie przejmować się tym. Powinny się wchłonąć do porodu. U nas zniknęły w 30 tyg.Wracam ponownie z info. Doczekałam się wyniku amnio. Niestety dzień przed zdążyłam mieć wizytę i pojawiły się obustronne torbiele splotu więc lekarze znów wspominali o ZE.. na szczęście wiadomo już ,że mamy prawidłowy kariotyp męski. Czy u którejś z was wystąpiły może te torbiele?
młody miał obustronne torbiele szyi przy prenatalnych. Na połówkowych już ich nie było.Wracam ponownie z info. Doczekałam się wyniku amnio. Niestety dzień przed zdążyłam mieć wizytę i pojawiły się obustronne torbiele splotu więc lekarze znów wspominali o ZE.. na szczęście wiadomo już ,że mamy prawidłowy kariotyp męski. Czy u którejś z was wystąpiły może te torbiele?