Cześć! Powiedz mi proszę jakie miałaś zalecenia po amniopunkcji.ja robiłam amnio- jak chcesz napisz na priv, amnio da Ci większą pewność niż NIFTY czy SANCO
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć! Powiedz mi proszę jakie miałaś zalecenia po amniopunkcji.ja robiłam amnio- jak chcesz napisz na priv, amnio da Ci większą pewność niż NIFTY czy SANCO
Ja miałam się przez tydzień nie przemęczać - nie dźwigać, niestety też tydzień brak seksu.Cześć! Powiedz mi proszę jakie miałaś zalecenia po amniopunkcji.
A jakieś leki przeciwskurczowe miałaś zalecone?Ja miałam się przez tydzień nie przemęczać - nie dźwigać, niestety też tydzień brak seksu.
Po tygodniu usg kontrolne czy wszytko ok
Nie miałam Żadnych skurczów.A jakieś leki przeciwskurczowe miałaś zalecone?
U mnie amnio było z podejrzeniem trisomi 21 a wyszło zupełnie co innego. Ja na szczęście miałam amnio na drugi dzień o 7.40 rano.Witam
Czekam jeszcze 4 dni do amino
A mój stan psychiczny jest straszny tak to nazwijmy
Wyczekiwana ciąża rok temu w 9 tyg okazało się ze nie bije serduszko i musimy usunąć. Tu myślałam ze jest tragedia i nie myślałam ze coś jeszcze gorszego może się stać. A tu wszystko dobrze do barania w 13 tyg
Avsd bardzo duże ( serduszko ) nt 2,8
Test pappa 0,303 wiec wynik wyszedł t 13 1:4
Od tamtego czasu jest masakra psychiczna
Chodzę jak zombi cały czas płacze, i tylko się modlę
Modlę o cud
Czytam to forum i szukam pocieszenia i chyba wsparcia
Uważaj na siebie po amniopunkcji. Leż przez kilka dni i bierz leki rozkurczowe. Ja nie miałam specjalnych zaleceń (poza "polegiwaniem" tego dnia) i uważam, że to był błąd.Witam
Czekam jeszcze 4 dni do amino
A mój stan psychiczny jest straszny tak to nazwijmy
Wyczekiwana ciąża rok temu w 9 tyg okazało się ze nie bije serduszko i musimy usunąć. Tu myślałam ze jest tragedia i nie myślałam ze coś jeszcze gorszego może się stać. A tu wszystko dobrze do barania w 13 tyg
Avsd bardzo duże ( serduszko ) nt 2,8
Test pappa 0,303 wiec wynik wyszedł t 13 1:4
Od tamtego czasu jest masakra psychiczna
Chodzę jak zombi cały czas płacze, i tylko się modlę
Modlę o cud
Czytam to forum i szukam pocieszenia i chyba wsparcia
Co wyszło u Cb ?U mnie amnio było z podejrzeniem trisomi 21 a wyszło zupełnie co innego. Ja na szczęście miałam amnio na drugi dzień o 7.40 rano.
Wynik dokładnie po miesiącu był na wizycie (był wcześniej ale nie chcieli nic powiedzieć). To drugie o że kiwanie mi się bardzo ciągło
Mam wolny cały piątek, aczkolwiek płakanie w poduszkę nic nie daje tylko pogłębia mi depresjeUważaj na siebie po amniopunkcji. Leż przez kilka dni i bierz leki rozkurczowe. Ja nie miałam specjalnych zaleceń (poza "polegiwaniem" tego dnia) i uważam, że to był błąd.