reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Nie no to mój prowadzący. Mi dwóch lekarzy od prenatalnych polacało nifty. Aha już sama nie wiem. Nie chciałam Cie przestraszyć ale o tym co on mi mówił też czytałam. Tylko gdzieś wyparałam.

reklama
Nayanka a ile masz lat bo ta sie zastanawiam, że ja podobne wyniki morfologii tylko trochę lepszy papp a usg tez ok jak u ciebie i u mnie 1:204 a u Cibie 1:74.... ja mam 31 lat. ryzyko wyjsciowie mialam około .... 1:530

tez chyba sie zapisze do dentysty bo mam co robic ... ale bez znieczulenia chyba nie dam rady.... a nie mozna znieczulenia :/ kurcze jak ten czas się ciągnie. napisalam maila do genomed ale nikt nie odpisał :( :(

Można znieczulenie. Tylko powiedz o ciąży. Dostaniesz specjalne. Ja dostałam info z labu. Mam napisać upoważnienie i mi wyślą wynik. Wracam właśnie do domu.

Jejku współczuję Wam tych nerwów. Sama ostatnio przez to przechodziłam i nawet nie jestem w stanie opisać co czułam i wyrazić swoich myśli, bo było ich sporo.

Jestem z Wami!

reklama
DZIEWCZYNY!!!! wynik prawidłowy!!! JUPPPPIIII!!! chyba sie dzisiaj napiję ze szczescia :) hehehahahaahha piwka bezalkoholowego oczywiscie ;) straszne to bylo oczekiwanie!!! zaraz mailem dostane caly wynik bo tylko wiem, ze prawidłowy!!! DZIEWCZYNY!!!! padlam!!! JESTEM taka szczesliwa!!!!! JUPPPIIII!!!!

Nayanka u Ciebie tez bedzie dobrze zobaczysz, tylko niepotrzebne nerwy!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry