lenam77
Fanka BB :)
Bèdzie wyglàdało jak każde zdrowe dzieckociekawi mnie jedynie czy jak amnipunkcja wyjdzie ok czyli ze dzidzia zdrowa to czy ta kość jak sie potem wyksztalci to jak dziecko bedzie wygladało po urodzeniu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bèdzie wyglàdało jak każde zdrowe dzieckociekawi mnie jedynie czy jak amnipunkcja wyjdzie ok czyli ze dzidzia zdrowa to czy ta kość jak sie potem wyksztalci to jak dziecko bedzie wygladało po urodzeniu...
ja mam mieć drugie wyniki dziś popołudniu, ale jakie by nie wyszły i tak zrobię amnio na swój koszt gdyż teraz już nie uwierzę, ze wszsytko jest ok i do konca ciazy nie bede w stanie funkconowac a ryzyko po amnio jest tak malutkie, ze wole te ryzyko niz niepewnosc choroby genetycznej chodzę do bardzo dobrego lekarza diagnoze stawiało dwóch i ten jeden mówił, ze przy amnio naprawde ryzyko poronienia jest malutkie. Do poniedziałku nie myslalam ze bede miala taki probelm takie mysli i ze jedne slowa moga tyle zmienic w moim zyciu... ale one padły i teraz musze się upewnić na 1000% a amniopunkcja da mi tą pewność....
EM ka a twój synek potem miał juz widoczna tą kość normalnie? ma normalny nosek teraz?
30 czerwcaWlasnie dlatego nie robiłam teraz nifty bo bałam sie takiej sytuacji ze wtedy wyrzucone pieniądze w błoto ... Co innego jesli ktos rozważa usunięcie to mozna sobie ryzykowac ale jesli tak czy siak chce urodzić to biorę co bóg daa wierze ze da zdrowe
Czego życze i Wam.
Ala kiedy planowo masz mieć wynik ?
![]()
![]()
![]()