Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój spokój też jest ważny, ponieważ jestem osobą, która się wszystkim przejmuje, myśli za dużo i się stresuje, a w ciąży nie chcę się dodatkowo stresować tak istotną dla mnie sprawą. Przed amniopunkcją zapytam jeszcze lekarza i pokażę mu wyniki, czy wg niego powinnam robić to badanie. Wczoraj dużo o tym myślałam i wspólnie z bliskimi osobami postanowiliśmy, że zawierzymy wszystko po prostu Bogu... jeśli dojdzie do zabiegu i w jego rezultacie poronię... to tak miało być. Wierzę jednak, że Bóg nad nami czuwa i nie pozwoli, żeby coś było nie tak. Ponadto mam tak naprawdę dwie sprzeczne opinie lekarzy. Amniopunkcję konsultowałam z dwoma prywatnymi, niezależnymi od siebie ginekologami i oboje zapewniali mnie, że nie jest to niebezpieczny zabieg.Kasia jesli dostalas info ze w 90 proc zdrowy to po co naraZac dziecko ?
Jesli nie jestes zdecydowana na ewentualna terminację to po co narażać zapytam jeszcze raz . Lekarz ktory dostaje za to kasę z NFZ zawsze Ci powie ze jest bezpiecznie , tylko czy przrzylabys gdyby nie daj bóg cos sie stało s wynik amnio byłby dobry ? Różnice ktore masz sa zdecydowanie akceptowalne i skoro masz serduszko zdrowe to dziecko w 90% nie ma
Zd. twoja decyzja ale czy Twoj spokoj jest ważniejszy od bezpieczeństwa dziecka ? ... Ja jestem przeciwko dlatego tak pisze
![]()
![]()
![]()