Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc dziewczyny ja robilam fish i wyszedl prawidłowo wyniki dostałam po 2 dniach, a dzisiaj dzwonil z kliniki Genom i z amniopunkcji tez wyszedl pozytywny wynik. Jestem ogromnie szczesliwa.
Nie taki diabeł straszny... nakłucie samo w sobie nie boli ale owszem stres jest i to duży.
Znasz już wyniki? Daj znać jak już będziesz wiedzieć. Myślę ciepło o Tobie i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeKochani odmowilam aminopunkcje no i w koncu lekarz zaproponowal test Nifty tutaj w Szwajcarji termin 20.12 godz.10 takze prosze was trzymajcie kciuki i poproscie Boga w moim imieniu aby wyniki wyszly pomyślne! Wynik dopiero po 14 dniach wiec pewnie zaraz po nowym roku jak bede jeszcze w pl sie dowiem bo do szwajcarji wracam 8 stycznia kurde boje sie okropnie ! Myslicie ze 50 % szans to duzo ? Ze mizna miec nadzieje? Pozdrawiam was kochane i dzieki za slowa otuchy
Napewno bedzie wszystko dobrze, ja robiłam fish i moje wyniki sa dobre, Twoje z pewnoscia tez beda, trzymam mocno kciuki za WasKochani odmowilam aminopunkcje no i w koncu lekarz zaproponowal test Nifty tutaj w Szwajcarji termin 20.12 godz.10 takze prosze was trzymajcie kciuki i poproscie Boga w moim imieniu aby wyniki wyszly pomyślne! Wynik dopiero po 14 dniach wiec pewnie zaraz po nowym roku jak bede jeszcze w pl sie dowiem bo do szwajcarji wracam 8 stycznia kurde boje sie okropnie ! Myslicie ze 50 % szans to duzo ? Ze mizna miec nadzieje? Pozdrawiam was kochane i dzieki za slowa otuchy
Przepraszam, ale co to za badanie to fish? Inwazyjne czy nie? Przyznam, że pierwszy raz się spotykam z tą nazwą. Dużą daje pewność?Napewno bedzie wszystko dobrze, ja robiłam fish i moje wyniki sa dobre, Twoje z pewnoscia tez beda, trzymam mocno kciuki za Wasdaj znac
Przepraszam, ale co to za badanie to fish? Inwazyjne czy nie? Przyznam, że pierwszy raz się spotykam z tą nazwą. Dużą daje pewność?