Hej, ja już po zabiegu. Leżę sobie na oddziale i odpoczywam. Już w piątek dostanę wyniki fisha. Sam zabieg do przeżycia, ale pobieranie płynu to uczucie nieporównywalne z niczym. Nieprzyjemne. Na razie wszystko ok. Mam nadzieję, że tak zostanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, ja już po zabiegu. Leżę sobie na oddziale i odpoczywam. Już w piątek dostanę wyniki fisha. Sam zabieg do przeżycia, ale pobieranie płynu to uczucie nieporównywalne z niczym. Nieprzyjemne. Na razie wszystko ok. Mam nadzieję, że tak zostanie
Jeśli chodzi o terminację to tylko ostateczny wynik amnio daje taką możliwość - wynik Fisha i Harmony nie byłby podstawą do przerwania ciąży.Hej dziewczyny,
orientujecie sie czy jesli wzielabym Fisha i on by potwierdzil ZD to wtedy zalapalabym sie na terminacje czy tak czy siak kazaliby czekac na ostateczny wynik amnio?.
Tak. Tylko ten wynik był wskazaniem. A, że wystraszyli mnie tym mocno to postanowilam sprawdzic.Wisienko ryzyko jakie podajesz wcale nie jest duże tylko podwyższone. To było wskazaniem do amnio?