Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To czekanie na wynik jest najgorsze. Ja amniopunkcje miałam 3.10 i jeszcze trochę czekać muszę. Najgorsze, że nie podają wyników przez telefon.
Dziewczyny dzisiaj dokładnie mija 14 dni po amniopunkcji zaczynam odchodzić od zmysłów. (Dosłownie)
Ciągle migreny, kołatanie serca, leki... zastanawiam sie czy to jyz nie nerwica.
Do przyszłego tygodnia powinnam mieć wynik.
Ja się wzięłam za czytanie książek żeby nie myśleć o tym tyle. Już przeczytałam trzy, ale w planach masz jeszcze kilka.
Ale przychodzą przecież takie momenty kiedy zostajesz sama ze sobą...
Tenie czas wywraca mój świat o 180 stopni...
Ogólnie dziewczyny postanowiłam (jako, że skończyłam dziennikarstwo) sprawę fałszywie dodatnich wyników pappa nagłośnić choćby w zwykłym programie śniadaniowymożna, chciałabym bardzo, żeby temat został publicznie poruszony...
ze względu na przyszłe mamy które jak my będą przez ten czas przechodziły... (a jaki to czas wiedzą tylko Ci rodzice ktorzy realnie staneli w naszej sytuacji)
Chciałabym żeby miały łatwiej przez to przejść, bo ja osobiście dochodzę po 4 tygodniach letargu ( dwa przed aminopunkcją i dwa po aminopunkcji) do przekonania że test papa jest mocno przereklamowany, śmię też twierdzić, że to jakaś dziwna moda na te badania ktore wnoszą jedynie mnóstwo niepewności.
Czym tak naprawdę jest test Pappa???
Co to za badanie które w 95% się nie potwierdza? A ile złego sprowadza?
O co tak naprawdę chodzi.... a może wiadomo...
Oczekując na wynik jestem wściekła!!!