Kaśka 1983
Fanka BB :)
z mojego doświadczenia wynika, że z czasem się człowiek przyzwyczaja.Dziękuję. Ale szczerze to chyba już do porodu będzie jakiś strach. Jutro wynik zobaczę na oczy to wtedy chyba bardziej uwierzę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z mojego doświadczenia wynika, że z czasem się człowiek przyzwyczaja.Dziękuję. Ale szczerze to chyba już do porodu będzie jakiś strach. Jutro wynik zobaczę na oczy to wtedy chyba bardziej uwierzę.
mój syna urodził się i miał przepuklinę pępkową i 2 pachwinowe. Nie ma co od razu popadać w skrajności. Przepuklina to coś co dziś bez problemu da się zoperować a po 2 u tak małego dziecka jeszcze wszystko może się zmienić.Hej dziewczyny!Ja wczoraj na usg 11tydz 1 dzień ciąży zostałam zdiagnozowana z przepuklina pepowinowa ophatocele 2 listopada idę na badania prenatalne później być może aminopunkcja .duzo jeszcze zależy od tych badań prenatarnych co powie drugi lekarz dzis cala noc przeplakana choc tlumacze sobie ze nie wszystko jeszcze utracone. Czy ktoras z eas miala moze taki przypadek? Może 11 tydzień to za wcześnie na takie podejrzenia?Proszę o jakaś pomoc pozdrawiam
Dzieki za odpowiedź!można wiedzieć kiedy została zdiagnozowana ?czy miałaś aminopunkcje żeby wykluczyć inne wady?Jak po operacji rozwija się synek?dziękuję z góry za odpmój syna urodził się i miał przepuklinę pępkową i 2 pachwinowe. Nie ma co od razu popadać w skrajności. Przepuklina to coś co dziś bez problemu da się zoperować a po 2 u tak małego dziecka jeszcze wszystko może się zmienić.
sama przepuklina nie świadczy o niczym strasznym. Mój syn dodatkowo ma aberracje chromosomową i prawidłowy kariotyp. W poprzedniej ciąży mimo licznych wad wrodzonych lekarze ich nie dostrzegli. Teraz miałam amniopunkcję w kierunku rozszczepów i sprawdzano kariotyp wszystko wyszło OK.Dzieki za odpowiedź!można wiedzieć kiedy została zdiagnozowana ?czy miałaś aminopunkcje żeby wykluczyć inne wady?Jak po operacji rozwija się synek?dziękuję z góry za odp
To bardzo dobre wieściDziewczyny, mam wyniki amniopunkcji kariotyp prawidłowy XY i oby tak zostało
W końcu mogę odetchnąć i wszystkim się pochwalić ciążą...jupii