reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Mnie jeszcze bardziej denerwuje to, że wszyscy się tak nademną litują, współczują.
Mąż mówi " damy sobie radę " ale inni nic tylko o Boże jak ci współczuję.
Rozumiem Cię Doskonale, ale tak sobie myślę że oni wszyscy nie bardzo wiedzą jak się zachować i co powiedzieć... poczekajcie na wyniki i tak już tego co ma byc nie zmienimy i na pewno z mezami damy radę i wyjdziemy z tego wszystkiego mocniejsi

reklama
Rozumiem Cię Doskonale, ale tak sobie myślę że oni wszyscy nie bardzo wiedzą jak się zachować i co powiedzieć... poczekajcie na wyniki i tak już tego co ma byc nie zmienimy i na pewno z mezami damy radę i wyjdziemy z tego wszystkiego mocniejsi
Innego wyjścia nie mamy tylko czekać, ale dlaczego tak długo.
Tyle dni w stresie w nerwach i płaczu.
Ciężko, bardzo ciężko.

Oj bardzo ciężko, ja czekam już 2 tydzien i mam nadzieję że już w tym nadchodzącym zadzwonią i powiedzą że jest, skończy się czas niepewności
No minęła kolejna noc.
Noce są najgorsze, wszyscy śpią a ja myślę, leże i myślę.
Modlę się płacze i myślę tak długo aż zasne.
Często siku chodzę więc często się budzę a potem zasnąć nie mogę bo myślę....

No minęła kolejna noc.
Noce są najgorsze, wszyscy śpią a ja myślę, leże i myślę.
Modlę się płacze i myślę tak długo aż zasne.
Często siku chodzę więc często się budzę a potem zasnąć nie mogę bo myślę....
Moja droga. Znam to doskonale ale łzy myśli nam nie pomogą, jedynie ukojenie i zrozumienie ja np znajduje w modlitwie ona mnie uspokaja i napawa nadzieją... jeszcze troszkę i będziemy wiedziały co się dzieje z naszymi maleństwami.... póki co pozostaje wspomniana nadzieja i modlitwa...

Moja droga. Znam to doskonale ale łzy myśli nam nie pomogą, jedynie ukojenie i zrozumienie ja np znajduje w modlitwie ona mnie uspokaja i napawa nadzieją... jeszcze troszkę i będziemy wiedziały co się dzieje z naszymi maleństwami.... póki co pozostaje wspomniana nadzieja i modlitwa...
Ja bardzo chcę mniej myśleć ale moja głowa nie chce.
Moja głowa myśli cały czas w każdej chwili.
Chcę już wszystko wiedzieć a z drugiej strony boję się tego telefonu ze szpitala, że mamy przyjść bo są już wyniki, że już wiedzą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry