Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O to już duża dziewcynkaJa po połówkowym. Wszystko dobrze. Malutka waży 396g i "nic panience nie brakuje" zacytowalam lekarza. Termin porodu mi lekko przespieszyl ale tylko o 3 dni.
Ja też mocno trzymam kciukiZa 2 godziny czeka mnie amniopunkcja a ja już siedzę na szpilkach......
BedzieJuż jestem po zabiegu. Nic nie bolało jedynie nie komfortowe uczucie jak wbijla się do macicy.... Stres narazie opadł. Narazie się cieszę bo czuje ruchy malutkiej za tydzień kontrola u mojego ginekologa oby wszystko było ok
Dobrze że już masz to za sobąJuż jestem po zabiegu. Nic nie bolało jedynie nie komfortowe uczucie jak wbijla się do macicy.... Stres narazie opadł. Narazie się cieszę bo czuje ruchy malutkiej za tydzień kontrola u mojego ginekologa oby wszystko było ok
Hej
Płynu pobrali tyle ile się pobiera 20 ml. Pielęgniarka powiedziała że był problem z hodowlą, że wyhodowało się tylko 8 płytek. A ty wykupiłaś fisha?
Ja po połówkowym. Wszystko dobrze. Malutka waży 396g i "nic panience nie brakuje" zacytowalam lekarza. Termin porodu mi lekko przespieszyl ale tylko o 3 dni.