Kraków poradnia genetyczna kostyk kruczek@Laura1234
A jakie miasto?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kraków poradnia genetyczna kostyk kruczek@Laura1234
A jakie miasto?
Kraków poradnia genetyczna kostyk kruczek
Dziewczyny kiedy najczęściej występują jakieś powikłania po amniopunkcji ?? Zaraz po czy później też się mogą zdarzyć ???
Raczej od razu.Chyba po tygodniu przyjmuje się, że nie ma powikłań po.Dlatego na ogół zalecana jest kontrola po tygodniu u ginekologa prowadzącego.Moge zrobić fotkę zaleceń z wypisu szpitalnego, jeśli sobie życzysz?
Mi lekarz mówił że jeśli w trakcie zabiegu nic się wydarzy to później już bardzo małe szanse na komplikacje. Ale kazał przez 3 dni się oszczędzać i jechać na ip gdyby tylko coś się działo .No to jak możesz to zrób wielkie dzięki. Bo tak sobie myślę że takie rzeczy jak plamienia, krwawienie czy odpływ wód plodowych to pewnie jeśli już to najczęściej występują odrazu po.
No to jak możesz to zrób wielkie dzięki. Bo tak sobie myślę że takie rzeczy jak plamienia, krwawienie czy odpływ wód plodowych to pewnie jeśli już to najczęściej występują odrazu po.
Ja na drugi dzień miałam kontrolne USG, lekarz który je robił.powiedzial że wszystko jest ok, nie ma ubytku wod, uszkodzen nie widzi.Jak bym plamila, krwawiła, nastąpiłby wyciek wod, obrzęki, temperatura i jakiekolwiek niepokojące objawy to mam wrocic do szpitala.Nie przesadzać z dźwiganiem, wstrzymać się od współżycia, sportów i innych obciążeń.