Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie bywa różnie raz lepiej raz gorzej. Mała coraz mocniej kopie więc wtedy micha mi się cieszy ale nie raz jak sobie tak o tym wszystkim pomyślę to mam napady płaczu z którymi przed wszystkimi się kryje. Moja mama jest w kiepskiej formie bo po stracie ojca już miała doła, pół roku później śmierć ojca mojego taty później wiadomosc że jestem w ciąży poprawiła humor a tu później kolejny klops i na dodatek dziewczyny w pracy się na nią trochę uwziely bo poplakiwala i pomyślały że się podlizuje szefowi a tak naprawdę nikt nie wie co się wiej życiu teraz dzieje... Dlatego teraz bardziej przejmuje się nią niz sobą
Jesteś bardzo dzielną kobietą i na pewno będziesz wspaniałą mamą.U mnie bywa różnie raz lepiej raz gorzej. Mała coraz mocniej kopie więc wtedy micha mi się cieszy ale nie raz jak sobie tak o tym wszystkim pomyślę to mam napady płaczu z którymi przed wszystkimi się kryje. Moja mama jest w kiepskiej formie bo po stracie ojca już miała doła, pół roku później śmierć ojca mojego taty później wiadomosc że jestem w ciąży poprawiła humor a tu później kolejny klops i na dodatek dziewczyny w pracy się na nią trochę uwziely bo poplakiwala i pomyślały że się podlizuje szefowi a tak naprawdę nikt nie wie co się wiej życiu teraz dzieje... Dlatego teraz bardziej przejmuje się nią niz sobą
27 +6Jesteś bardzo dzielną kobietą i na pewno będziesz wspaniałą mamą.
Trzymam kciuki za Ciebie i za malutką .
Który to już tydzień ?
Mama na pewno też teraz potrzebuje Twojego wsparcia tylko nie zapominaj w tym wszystkim o sobie i o tym że czasem każdy musi odpocząć i fizycznie i psychicznie .
Ściskam mocno
Kochana gratuluję!!!! Teraz do sklepu po picolo bo jest co świętowaćDwa słowa, które spowodowały że się poryczalam w słuchawkę
"kariotyp prawidłowy"
Kochana gratuluję!!!! Teraz do sklepu po picolo bo jest co świętować
@Shaer gratulacje kochana! Ja od dawna wiedzialam, ze bedziesz miala zdrową córeczkę.
Bedziesz iść na wizyte do poradni genetycznej omówić wynik? Czy wynik wyślą Ci pocztą?