Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mogła wybrac te placówkę na badania prenatralne bo na drugie mam skierowanie na NFZ i chyba też jest tam aktywny ten program z Unii Europejskiej że kobiety do 34 roku życia mają badania za darmo . Ale jakoś zaufałam lekarzowi w feminie bo robił mi pierwsze badanie prenatralne powtórkowe i chciałam iść teraz do niego znowu. Przynajmniej potraktował mnie po ludzku nie tak jak w Gymycentrum
Jak byłam w pierwszej ciąży chodziłam w Feminie do ginekologa i miałam skierowanie na prenatralne z NFZ też u nich. Bardzo dobrze wspominam opiekę jaka mnie otoczyli 8 lat temuU Sodowskiego byłam właśnie z tego programu z NFZ i później miałam tam wizytę u genetyka dr Henryki Sodowski tez za darmo i teraz idę na amnio... kolejne prenatalne tez tam mam już umówione z tego programu. Ale właśnie czytałam o tej feminie, że tez spokowszystko chyba zależy od lekarza...
![]()
Ja miałam ECHO serca robione w 19 tygodniu ciąży u Sadowskiego i robiła mi je dr Włoch i w 30 tygodniu mam mieć to badanie również u Pani drja miałam prenatalne na NFZ w Tychach i polecam. Echo serca na NFZ mozna zrobić albo u Sodowskiego albo w Rudzie Śląskiej.