Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie dopiero 3 dzień roboczy od zrobienia Harmony. Międzyczasie byłam jeszcze u 3 innych ginekologów, którzy wykonują badania prenatalne i potwierdzili że sama podwyższona beta bądź samo obniżone białko o niczym nie świadczy(tylko odbija się to na wyniku liczonym przez program) . Jeden opowiadał mi że u niego dziennie jest dwa wyniki złe a jak się potem okazuje wszystko kończy się dobrze. Trzymam kciuki za nas wszystkie!!!Dzis leci 6 dzien roboczy od wykonania testu Harmony...telefon trzymam w pogotowiu na wypadek gdyby dzwonili z kliniki....oby wszystko bylo dobrze tak jak u Was!!!![]()
Lubie Twoje wyprawy do ginekologow!U mnie dopiero 3 dzień roboczy od zrobienia Harmony. Międzyczasie byłam jeszcze u 3 innych ginekologów, którzy wykonują badania prenatalne i potwierdzili że sama podwyższona beta bądź samo obniżone białko o niczym nie świadczy(tylko odbija się to na wyniku liczonym przez program) . Jeden opowiadał mi że u niego dziennie jest dwa wyniki złe a jak się potem okazuje wszystko kończy się dobrze. Trzymam kciuki za nas wszystkie!!!
Cześć dziewczyny. Jestem załamana. Wczoraj odebrałam wyniki pappa 0,7 IU/L; wolna HCG 35.5 IU/L. Jutro usg genetyczne. Boję się okropnie... Mam już okropne wizje. Widzę wasze wpisy i to jest loteria. Mam 30 lat. Lekarz mi tylko powiedział, że pappa zdecydowanie za niskie. Nie mogę znaleźć sobie miejsca.
Nie. Ale z tego co widzę to wygląda to źle. Załamka. Nie dotrwam do jutra.A masz to przeliczone na MoM?
Cześć dziewczyny. Jestem załamana. Wczoraj odebrałam wyniki pappa 0,7 IU/L; wolna HCG 35.5 IU/L. Jutro usg genetyczne. Boję się okropnie... Mam już okropne wizje. Widzę wasze wpisy i to jest loteria. Mam 30 lat. Lekarz mi tylko powiedział, że pappa zdecydowanie za niskie. Nie mogę znaleźć sobie miejsca.
Nie. Ale z tego co widzę to wygląda to źle. Załamka. Nie dotrwam do jutra.
A ponizej masz moje po wyrzuceniu danych przykładowoNie. Ale z tego co widzę to wygląda to źle. Załamka. Nie dotrwam do jutra.
Nie mozna interpretowac samych danych biochemicznych!!! Zaczekaj na usg. Po zestawieniu z danymi z usg plus Twoj 'dobry' wiek wszystko moze sie stac. Nie mam pojecia co wyjdzie z testu pappa ale na pewno jeszcze bym sie tym nie martwila. Daj znacjak otrzymasz wynikCześć dziewczyny. Jestem załamana. Wczoraj odebrałam wyniki pappa 0,7 IU/L; wolna HCG 35.5 IU/L. Jutro usg genetyczne. Boję się okropnie... Mam już okropne wizje. Widzę wasze wpisy i to jest loteria. Mam 30 lat. Lekarz mi tylko powiedział, że pappa zdecydowanie za niskie. Nie mogę znaleźć sobie miejsca.