Bialko płodowe ?
Mam jeszcze do was takie pytanie, czy dużo miałyście tego białka płodowego DNA w testach Harmony czy nifty?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam jeszcze do was takie pytanie, czy dużo miałyście tego białka płodowego DNA w testach Harmony czy nifty?
U mnie zaznaczone jest to jako wolne cfdna płodu bo miałam niedużo bo 6%,ale do wykonania testu harmony wystarczy co najmniej 4%Bialko płodowe ?
U mnie zaznaczone jest to jako wolne cfdna płodu bo miałam niedużo bo 6%,ale do wykonania testu harmony wystarczy co najmniej 4%
O to mi chodziłoA to wyciągnięte DNA dzidzi![]()
Ile % dzidzi jest w naszej krwi. Ja miałam 5.27%. Wystarczajaco do badania, gdzie jako minimum jest to wspomniane przez Ciebie 4%.
I tu nie chodzi o to czy dobrze czy zle. Tylko ze ponizej tych 4 badanie jest niemozliwe do przeprowadzenia albo utrudnione.
Stad tez min. 10 tydzien ciazy
GratulujęDziewczyny zdrowa dziewczynkaWieczorem się jeszcze odezwę. Dziękuję Wam za wsparcie duchowe. Jesteście wspaniałe
![]()
Wszystkie narzekamy na niepotrzebny stres wywolany przez test pappa ale tak na prawde wole teraz pomartwic sie troche i rozszerzyc diagnostyke niz dowiedziec sie po porodzie,ze moje dziecko jest chore.Test podwójny Pappa nieźle namieszał w moim życiu. Wprowadził niepotrzebny stres i lęk o zdrowie mojego dziecka. Wiem że żadno badanie nie da 100% pewności ale osobiście jak bym miała jeszcze raz go wykonać to stanowczo mówię Nie.Mi żaden z lekarzy nie potrafił wytłumaczyć czym było spowodowane obniżenie białka pappa w moim przypadku.Refundowane powinny być testy z krwi badając DNA dzidziusia a test pappa do lamusa.
Test podwójny Pappa nieźle namieszał w moim życiu. Wprowadził niepotrzebny stres i lęk o zdrowie mojego dziecka. Wiem że żadno badanie nie da 100% pewności ale osobiście jak bym miała jeszcze raz go wykonać to stanowczo mówię Nie.Mi żaden z lekarzy nie potrafił wytłumaczyć czym było spowodowane obniżenie białka pappa w moim przypadku.Refundowane powinny być testy z krwi badając DNA dzidziusia a test pappa do lamusa.
Dokladnie. Statystyki a dna to niebo a ziemia.
Niepotrzebny stres tym pappa tylko. A wbrew wszystkiemu to te 2.4 tys to wcale nie tak wiele. Lodowka sredniej jakosci, pralka, 4 dniowy wyjazd... nie ma tragedii. A komfort psychiczny niesamowity. Wręcz bezcenny
Ja juz z góry wiedziałam ze moje wyniki przez wiek beda z duzym ryzykiem. A na gdybanie nie mam ani nerwow ani czasu ani zdrowia.
Dlatego te badania powinny być refundowane, bo są pewniejszePrzy założeniu, że ktoś nie zarabia minimum, bo wtedy te 2400 to jakieś 1,5 miesiąca czyjejś pracy, zero jedzenia, opłat itd a wtedy to już nie brzmi tak "różowo"...