Kłapouszek
Aktywna w BB
No to super, ze juz poJestem już podałam radę, teraz leżę
jakieś mam dziwne przeczucie do tego lekarza, czy doświadczony i takie tam
wynik za 3-4 tygodnie...
W poprzedniej ciąży ciągłe plamienia, leżałam kilka miesięcy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to super, ze juz poJestem już podałam radę, teraz leżę
jakieś mam dziwne przeczucie do tego lekarza, czy doświadczony i takie tam
wynik za 3-4 tygodnie...
W poprzedniej ciąży ciągłe plamienia, leżałam kilka miesięcy![]()
Zazdroszczę, że masz już tak nie dużo do ostatecznego wyniki. Ja dopiero za tydzień mam amino...trzymam kciuki za pozytywny wynikNo to super, ze juz poteraz tylko dobre mysli i bedzie dobrze. Ja duphaston biore 2 tbl dziennie od poczatku ciazy. Teraz w sumie zaczynam siedziec jak na szpilkach bo jutro beda 3tyg od amnio, wiec niedlugo powinnam otrzymac wyniki
No wlasnie im blizej tego dnia to mam wrazenie ze jest gorzej. A Ty sie caly czas denerwujesz czy na razie na spokojnie?Zazdroszczę, że masz już tak nie dużo do ostatecznego wyniki. Ja dopiero za tydzień mam amino...trzymam kciuki za pozytywny wynik
Jak na razie spokój, nie mam czasu o tym myśleć, rzuciłam się w wir pracy, bo po amino chce iść na dłuższe l4. Stres, strach pewnie pojawi się tuż przed ...No wlasnie im blizej tego dnia to mam wrazenie ze jest gorzej. A Ty sie caly czas denerwujesz czy na razie na spokojnie?
To dobrze. Ja w czwartek odebralam wyniki pappy a w nastepnym tyg we wtorek szlam juz do szpitala. Nie bylam w pracy 3 dni pomiedzy tymi dniami i ciagle o tym myslalam. Wymiotowalam i wgl zle sie czulam. Sama amnio nie byla taka straszna jak myslalam, choc lzy lecialy. Panie byly bardzo mile i wyrozumiale. Zalowalam potem ze dzidzius tyle strachu i nerwow sie najadl. Najgorsze dla mnie czekanie na wynik. Ta niepewnosc i to ze nie mozesz nic zrobic. Staraj sie faktycznie nie denerwowac choc wiem, ze bedzie z tym ciezko.Jak na razie spokój, nie mam czasu o tym myśleć, rzuciłam się w wir pracy, bo po amino chce iść na dłuższe l4. Stres, strach pewnie pojawi się tuż przed ...
Fajnie masz bo przed świętami będąNo to super, ze juz poteraz tylko dobre mysli i bedzie dobrze. Ja duphaston biore 2 tbl dziennie od poczatku ciazy. Teraz w sumie zaczynam siedziec jak na szpilkach bo jutro beda 3tyg od amnio, wiec niedlugo powinnam otrzymac wyniki
Z jednej strony fajnie ale z drugiej jak sie okaze, ze jest zle (tfu tfu) to swieta skiepszczone do konca zycia...a wlasnie zaczelam 20tydzien. Mam nadzieje, ze bedzie pozytywnie choc juz sie zaczynam denerwowac. Ale tak to prawda, czekanje najgorszeFajnie masz bo przed świętami będąja mogę w tym roku nie dostać.... To czekanie jest straszne
Tak, tuż przed jest najgorzej ale najważniejsze jest opanowanieJak na razie spokój, nie mam czasu o tym myśleć, rzuciłam się w wir pracy, bo po amino chce iść na dłuższe l4. Stres, strach pewnie pojawi się tuż przed ...
Czujesz ruchy? Po mnie nie widać za to mój mąż jakoś nie może cieszyć się świętamiZ jednej strony fajnie ale z drugiej jak sie okaze, ze jest zle (tfu tfu) to swieta skiepszczone do konca zycia...a wlasnie zaczelam 20tydzien. Mam nadzieje, ze bedzie pozytywnie choc juz sie zaczynam denerwowac. Ale tak to prawda, czekanje najgorszeCiesz sie swietami jak tylko mozesz
![]()
Też się boję wyniku przed świętami, bo z jednej strony może to być najlepszy prezent, a z drugiej nie będę wiedziała co z sobą zrobić...Z jednej strony fajnie ale z drugiej jak sie okaze, ze jest zle (tfu tfu) to swieta skiepszczone do konca zycia...a wlasnie zaczelam 20tydzien. Mam nadzieje, ze bedzie pozytywnie choc juz sie zaczynam denerwowac. Ale tak to prawda, czekanje najgorszeCiesz sie swietami jak tylko mozesz
![]()