Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykroMam dwóch chłopaków. Jeden zdrowy drugi z zd![]()
Ciaza jest dwukosmowkowa dwuowodniowa . Mam dwa wyniki dla kazdego osobno, jeden "kariotyp męski prawidłowy", drugi "kariotyp męski nieprawidłowy, w którym występuje trisomia chromosomu 21 ". Co teraz... Mam opcje selektywnej terminacji..ładnie to brzmi co ? 24go mam badanie polowkowe , zobaczymy co dalej .Bardzo mi przykrojak to możliwe? Co teraz? Jak pisze na wyniku?
Ciaza jest dwukosmowkowa dwuowodniowa . Mam dwa wyniki dla kazdego osobno, jeden "kariotyp męski prawidłowy", drugi "kariotyp męski nieprawidłowy, w którym występuje trisomia chromosomu 21 ". Co teraz... Mam opcje selektywnej terminacji..ładnie to brzmi co ? 24go mam badanie polowkowe , zobaczymy co dalej .
Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie skończy się dobrze. Jeśli myślałaś o terminacji to trzeba się spieszyć bo później powiedzą, że za późnoCiaza jest dwukosmowkowa dwuowodniowa . Mam dwa wyniki dla kazdego osobno, jeden "kariotyp męski prawidłowy", drugi "kariotyp męski nieprawidłowy, w którym występuje trisomia chromosomu 21 ". Co teraz... Mam opcje selektywnej terminacji..ładnie to brzmi co ? 24go mam badanie polowkowe , zobaczymy co dalej .
Mam czas do 24tyg . Jestem w 18+2Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie skończy się dobrze. Jeśli myślałaś o terminacji to trzeba się spieszyć bo później powiedzą, że za późno![]()
Mam czas do 24tyg . Jestem w 18+2
Podobno ryzyko wzrasta jak amnio jest robiona za wcześnie...Boję się bo po aminopunkcji też może to wystąpić![]()
Ja przez Ciebie, albo dzięki Tobie 3 razy pytalam czy na pewno tego FISHa zaznaczyli, chyba myśleli że oszalalamKochana jak jutro nie bedzie wynikow to zadzwon do cytogenetyki i niech sprawdza w dokumentach czy faktycznie wyslali na fisha. Czy bylo W Twoich dokumentach to zaznaczone.
Ja mialam amnio na polnej i to tam mi tego fisha nie zrobili. Jak juz lezalam na oddziale to kazali mi nowe dok podpisac bo te co podpisywalam na przyjeciu byly zle czy cos i tam na tym nlwym druczku nie zaznaczyli ze fish ma byc i automatycznie nie podpieli poprzednich dokumentow wiec laboratorium nie wiedzialo nic o fishu.
Jakby co to chodz na prv![]()