Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
monikab80 zapłaciłaś te 1,2tys za FISHa i nawet Cię nie poinformowali, że nie udało się go zrobić? Dziwna sprawa, a raczej fatalna organizacja i olewanie ludzi. Jak ja miałam robioną amnio to obecność lekarza w pracy później nie miała nic do rzeczy. Wyniki przyszły z labolatorium, a mnie sekretarka/pielęgniarka poinformowała o nich telefonicznie i że można przyjechać po odbiór wyników na piśmie. Czekałam dwa tygodnie i jeden dzień dokładnie. Współczuję dalszego czekania, bo człowiek sobie wiele obiecuje, jak na szpilkach siedzi a tu i tak nic nie wiadomo. Mam nadzieję, że się wszystko dobrze skończy. Pozdrawiam

byłam dzisiaj na wizycie u dr Baś
na usg wyszło że ta higroma (naczyniak limfatyczny) który miała dzidzia jest gigantyczna poza tym w serduszku nie widać podziału na komory i nie widac jakiegoś robaka móżdżku (nie wiem co to znaczy) do tego obrzęk całego ciałka brak wód płodowych noi podobno hipoplastyczne płuca to kwestia czasu i dziecko przestanie oddychac :-(podejrzenie zespołu Turnera w silnym stopniu.
trzeba przerwać ciąże ...
dostałam skierowanie do szpitala w poniedzialek ide i okaże kiedy to nastąpi