Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny
Nie wiem co robic mam 35 lat i pierwsze usg w 13 tyg wyszlo super, kosc nosowa była przyziernosc nosowa 1,3mm, serduszko. przeplywy, i inne narzady tez ok. w zeszlygodniu mialam usg połowkowe i pomiary serduszko i inne tez wyszły super oprocz jednej miedniczki nerkowej(pielektazja) ktora jest powiekszona na granicy normy. lekarz kazal przyjsc na kontrole za 2 tyg nie mowiac ze to cos złego, ale ja wyczytałam ze pielektazja to jest jeden ze słabych markerów zespołu downa-jestem przerazona, załuje ze nie zdecydowałam sie na amniopunkcje, ale wszyscy po usg w 13 tyg mi ja odradzali lacznie z moim mezem i ginekologiem, teraz juz chyba za pozno zaczelam 21 tyd, nie moge przez to spac jesc ciagle placze tym bardziej ze czuje juz jak moja corka mnie kopie. Poza tym moj gin nie zrocil uwagi ale mnie zastanowilo czemu moje dziecko mialo na usg tak długo otwarte usta, wariuje juz od tego
Czy ktos mial podobnie i dobrze sie to skonczylo? Czy mozna zrobic pozna amniopunkcje?