reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Wszystko prawidłowo jednak lekarze dalej proponują amniounkcję. Największe zaskoczenie: dwóch lekarzy twierdziło że dziewczynka, a tutaj chłopiec 😯
Bardzo się cieszę, możesz odetchnąć z ulgą. A zdecydujesz się na amnio? Ja mam jutro, mam nadzieję, że będzie możliwość opłacenia fisha i najdalej w następny czwartek odetchnę z ulgą tak jak Ty.

Nie wiem jeszcze. Jutro mam konsultacje z innym lekarzem. W poniedziałek mam swoją panią doktor i muszę pogadać z nią tak od serca co radzi. Dzisiaj ponownie lekarz z certyfikatem robił USG i cały czas mówi że nic złego tutaj nie widzi i wg niego jest to zdrowe dziecko. Jedyna rzecz to tętno 176, ale moje tętno jest cały czas ponad 100, wczoraj wyszło u mnie tragiczne TSH 0,001 i czeka mnie endokrynolog jak najszybciej.

Nie, tylko nifty które tej wady nie wykazało. Ale amino nie jest taka wcale super, bo w obecnej ciąży robiłam i odeszły mi wszystkie wody, jakoś to się zasklepiło ale lekarze mówili ze miałam mega szczęście, bo zwykle to się złe kończy ehh
To ja już akurat po amnio, wczoraj miałam i nic mi się nie dzieje, więc sądzę, że najgorsze już za mną. [emoji4] Zabieg mało przyjemny, potem trochę pobolewało na przekroju wkłucia, ale ogólnie nic strasznego.

To ja już akurat po amnio, wczoraj miałam i nic mi się nie dzieje, więc sądzę, że najgorsze już za mną. [emoji4] Zabieg mało przyjemny, potem trochę pobolewało na przekroju wkłucia, ale ogólnie nic strasznego.
Mnie odeszły na 3 dobę po zabiegu z tym ze powiedzieli ze miałam strasznego pecha bo powikłania są ultra rzadkie, wiec u Ciebie napewno będzie wsystko dobrze i trzymam tez kciuki za prawidłowy wynik ✊🏻

reklama
Mnie odeszły na 3 dobę po zabiegu z tym ze powiedzieli ze miałam strasznego pecha bo powikłania są ultra rzadkie, wiec u Ciebie napewno będzie wsystko dobrze i trzymam tez kciuki za prawidłowy wynik [emoji1307]
Dziękuję Ci bardzo [emoji3590] chociaż okropnie się boję tego wyniku, a wcześniej idę jesCze na usg takie dokładne, żeby zobaczyć jak to wszystko wygląda w obrazie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry