Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Najgorsze co może być to te czekanie. Choć mnie juz trochę emocje opadły. Pewnie wrócą jak się okaże że wynik czeka do odebrania. Jak u Ciebie wyszła pappa?Asiaaa89, też czekam na wynik z amnio, w czwartek będą dopiero 2 tygodnie, eh..
Nie mam nic dla dziecka a tak bym chciała już w pełni cieszyć się.
Gdzieś tam z tyłu głowy, mimo wszystko czai się niepewność
Będzie dobrze, musi być ❤ innej opcji nie przewiduję. Trzymam mocno za Ciebie, za dzidzię i za pozytywne wyniki kciuki ❤❤❤Asiaaa89, też czekam na wynik z amnio, w czwartek będą dopiero 2 tygodnie, eh..
Nie mam nic dla dziecka a tak bym chciała już w pełni cieszyć się.
Gdzieś tam z tyłu głowy, mimo wszystko czai się niepewność
Wszystko będzie dobrze! Nie taki diabeł straszny. Lekarz tak mocno przyciska głowice że nie czuc wkłucia hihi głowa do góry!Witajcie kochane ❤ jutro mam amniopunkcje, Proszę trzymajcie kciuki ❤
❤❤❤Wszystko będzie dobrze! Nie taki diabeł straszny. Lekarz tak mocno przyciska głowice że nie czuc wkłucia hihi głową do góry! ❤
Można, czasami się powtarza. Skonsultować z lekarzem. Na pewno musi byc jakiś odstęp czasowyDzień dobry. Czy ktoś wie, czy można pod czas jednej ciąży robić amniopunkcję dwa razy?
Dziękuję Słońce! ❤❤❤Czekam na Panią doktor.Czy wy też nie umiecie spać w nocy? Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane. Oszaleć można.
Justycha123 dziś masz amniopunkcje. Trzymam za Ciebie kciuki. ❤