Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Staram się myśleć pozytywnie, mimo, że z tyłu głowy jest panika, stres, milon pytań dlaczego ja itp. co ma być to będzie, wyników nie zmienię.a ty skad bierzesz tyle sily?
Cudownie! Bardzo się cieszę.Tak, dzisiaj właśnie znowu byłam na usg genetycznym u dr. Krzeszowskiego, zobaczyl wyniki z amniopunkcji, sprawdzil wszystkie przepływy, posprawdzal narządy, powiedział ze nie ma do czego się doczepić, wszystko w jak najlepszym porządku. 500gram gwiazdeczka ma. Trzymam kciuki, żebyście nie musiały dłużej się denerwować i stresować za wynikami. Oby do końca tego tygodnia byly dziewczyny
Gratulacje kochanaCudownie! Bardzo się cieszę.
Ale to musi być ulga.
Gratulacje kochanaTak, dzisiaj właśnie znowu byłam na usg genetycznym u dr. Krzeszowskiego, zobaczyl wyniki z amniopunkcji, sprawdzil wszystkie przepływy, posprawdzal narządy, powiedział ze nie ma do czego się doczepić, wszystko w jak najlepszym porządku. 500gram gwiazdeczka ma. Trzymam kciuki, żebyście nie musiały dłużej się denerwować i stresować za wynikami. Oby do końca tego tygodnia byly dziewczyny
Wygląda to co piszesz racjonalnie.
Bo ogólnie rzecz biorąc jest to chore. Pierwsza ciąża: beta 139IU/l = 3.65 MoM - 11 tydzień i wyniki cacy.
Druga ciąża: beta 109 UI/l = 4.35 MoM - 13 tydzień i dupa jasia.