Madzik1000
Fanka BB :)
Mnie chyba ta beta ale nie wiem skąd taka duża
a jeśli chodzi o tarczyce to nigdy nie badałam, teraz też jeszcze nie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też dziś miałam Amio i pozostaje czekanie i głowa do góry!Witam wszystkich,
U mnie historia jest taka. Jestem już po badania prenatalnych (13 t. 4d.) ze względu na wiek (36 lat). Usg wyszło ok NT 1,95, kość nosowa obecna, trochę wysokie tętno, ale w granicach normy. Niestety badanie krwi już kiepsko hCG 6,584 MoM, PAPP-A 0,648 Mom. Ryzylo ZD 1:15. Jutro mam amniopunkcję. Nie wiem skąd taka wysoka beta, przeraża mnie to czekanie i wyniki![]()
Wykupiłaś szybszy wynik ?Też dziś miałam Amio i pozostaje czekanie i głowa do góry!
Chciałabym ale niestety nie mogłabym sobie pozwolićWykupiłaś szybszy wynik ?
Miejmy nadzieje, że czas oczekiwania szybko minieChciałabym ale niestety nie mogłabym sobie pozwolić
Miejmy nadzieję że obu nam szybko minieMiejmy nadzieje, że czas oczekiwania szybko minieja amino mam dopiero 17.12. Chciałabym już po i czekać na wyniki
Hej, ja mam na 19.12. Tez z dopłatą. Liczyłam na wynik przed świetami. Wiesz na 100%ze nie ma szans?Amniopunkcję mam wyznaczona na 17.12, dopłacę do szybszego wyniku zdecydowanie, gdyby nie taka możliwość pewnie w między czasie zdecydowałaby się na sanco albo coś w tym stylu, żeby mieć jakąkolwiek wiedzę wcześniej.
Natomiast nawet przyspieszony wynik pewnie nie będzie przed świętami, a bardzo bym chciała w święta już się nie denerwować tylko cieszyć![]()
Na 100% nie wiem, 13.12 mam spotkanie z genetykiem, który ma mi wszystko wytłumaczyć, wiec może i dowiem się czy jest szansa na wynik przed świętami.Hej, ja mam na 19.12. Tez z dopłatą. Liczyłam na wynik przed świetami. Wiesz na 100%ze nie ma szans?
No ja w końcu nie miałam i dalej czekam, teraz do środy. Nie wiem jak to przeżyje, szczególnie że lekarz wypatrzyl jeszcze u maluszka jakąś torbiel, co może byc zle rokujace, jeśli chodzi o badania...Wykupiłaś szybszy wynik ?
Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrzeNo ja w końcu nie miałam i dalej czekam, teraz do środy. Nie wiem jak to przeżyje, szczególnie że lekarz wypatrzyl jeszcze u maluszka jakąś torbiel, co może byc zle rokujace, jeśli chodzi o badania...![]()