reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Ja dziś cierpię. Mam zgagę i brzuch mnie boli. Bardziej jak trójkąt bermudzki. Po bokach na wysokości bioder i na dole 🙄 choc ryzyko wczesnego porodu mam 1:560 więc jeszcze mi nie odbiło haha

reklama
W 18. Głupio gadam z tym porodem. Wiem. Jedyne czego się boje to rodzić naturalnie.... To taka kolejna schiza 🔥🤷
Zdecydowanie za dużo kładziesz sobie do głowy. Ja dzisiaj cały dzień mam delikatne plamienia i pobolewa mnie brzuch i tez już schizuje, ale my się same za bardzo nakręcamy a to na pewno nie pomoże. Może spotkamy się gdzieś na jakimś oddziale zapakowane w kaftan 😂😂😂

Czesc dziewczyny. Prosze pomozcie mi jakos - dziisaj dostalam wyniki z Pappa przez genetyka przez tel. W pn jade po skierowanie po amniopunkcje. Niestety wuszlo ryzyko T21 - 1:50 !!!!!!!!!! Mialam robione dwa razy USG i wyszly bardzo dobrze - obecna kosc nosowa, Przeziorność karku 1,4, wszystkie narzade zewnetrzne widoczne, przeplywy rowniez, FHR164. Mam 36 lat i to jest moja pierwsza ciaza - bardzo mocno wystarana - in vitro. W rodzinie nie ma u nikogo takich wad. Genetyk powiedzial ze jest podzwyzzszona beta hscg - na dzien dziesjeszy nie wiem ile bo szczerze powiem ze wczesniej sie tym nie interesowalam jak tylko usg wyszlo tak ladnie. Wszystkie inne trosomie bardzo niskie ryzyko. Przez tel nie bylam w stanie przyswoic az tylu informacji. W pn jade jeszcze zrobic sanco, genetyczne mialam robione w Salve w Łodzi obecniejestem w 15 tygodniu. Nie radze sobie ;( Czy te wyniki naprawde tak strasznie wygladaja ? Prosze o pomoc? Jak wyglada zabieg terminacji?

reklama
Czesc dziewczyny. Prosze pomozcie mi jakos - dziisaj dostalam wyniki z Pappa przez genetyka przez tel. W pn jade po skierowanie po amniopunkcje. Niestety wuszlo ryzyko T21 - 1:50 !!!!!!!!!! Mialam robione dwa razy USG i wyszly bardzo dobrze - obecna kosc nosowa, Przeziorność karku 1,4, wszystkie narzade zewnetrzne widoczne, przeplywy rowniez, FHR164. Mam 36 lat i to jest moja pierwsza ciaza - bardzo mocno wystarana - in vitro. W rodzinie nie ma u nikogo takich wad. Genetyk powiedzial ze jest podzwyzzszona beta hscg - na dzien dziesjeszy nie wiem ile bo szczerze powiem ze wczesniej sie tym nie interesowalam jak tylko usg wyszlo tak ladnie. Wszystkie inne trosomie bardzo niskie ryzyko. Przez tel nie bylam w stanie przyswoic az tylu informacji. W pn jade jeszcze zrobic sanco, genetyczne mialam robione w Salve w Łodzi obecniejestem w 15 tygodniu. Nie radze sobie ;( Czy te wyniki naprawde tak strasznie wygladaja ? Prosze o pomoc? Jak wyglada zabieg terminacji?
Dodam ze to ryzyki t21 wyszlo z krwi Pappa

Do góry