Kleopatra1000
Początkująca w BB
Wykańcza mnie to czekanko 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też, ciagle sprawdzam czy moze ty napisalas ze juz masz. Ciekawe o ktorej zadzwoniaWykańcza mnie to czekanko![]()
Niby piec dni roboczych to mają czas do poniedziałku, tak mi mowila genetyk. Ale liczę na to że niedługo zadzwonia!!! Ja mialam pobranie o 10:30 u nich czyli tez dlsc wcześnie.Mnie też, ciagle sprawdzam czy moze ty napisalas ze juz masz. Ciekawe o ktorej zadzwonia
Ja mialam o 12 ale w domu. Mi mowila ze bedzie dzwonić jeszcze w tym tyg. Mam nadzieje, do poniedzialku jeszcze trzy dni czekaniaNiby piec dni roboczych to mają czas do poniedziałku, tak mi mowila genetyk. Ale liczę na to że niedługo zadzwonia!!! Ja mialam pobranie o 10:30 u nich czyli tez dlsc wcześnie.
Ja juz powoli trace nadzieję, ze dzis zadzwoniaJa mialam o 12 ale w domu. Mi mowila ze bedzie dzwonić jeszcze w tym tyg. Mam nadzieje, do poniedzialku jeszcze trzy dni czekania![]()
Ja tez. Myslalam czy by nie napisać do tej babki sms czy dzis beda wynikiJa juz powoli trace nadzieję, ze dzis zadzwonia![]()
Mam bo do mnie pisala(bo cos tam źle wypelnila). Napisalam, zobaczymyDobry pomysł jesli masz numer![]()