reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Aniolek,Diabelek naszych dzieci CHARAKTEREK

Oj z tym rzucaniem się to bardzo dobrze znam !!! Przyznam, że myslałam że taki etap mają dzieci w wieku trzech lat !!! Moja jak czegoś nie może dostać, albo jak ktoś jej nie weźmie na ręce to od razu rzuca się na podłogę i pręży !!! Wtedy ją przytrzymuję, czekam aż przejdzie i mówię że NIE WOLNO. Nie wiem co można jeszcze zrobić :eek:

reklama
Moja jak coś chce i nie może dostać drze się w niebogłosy- to znaczy raczej tak piszczy, że mi uszy wysiadają:baffled::wściekła/y::dry:

Tak mimo przyczaśnietych palców dalej szfki otwiera :tak:
No ale z tym gryzieniem to straszne:wściekła/y: czasami to tak go nagle napadnie i poprostu z premedytacją chce mnie ugryźć, wczoraj jak mnie ugryzl z nienacka w przeglób nadgarsta to przez 5 minut kciuka nie czulam :szok: normalnie szok chyba trafil w takie miejsce. A jak na niego troszkę nakrzyczlam, że tak nie wolno to ugryzl mnie w lopatkę i później się tak slodko uśmiechąl:tak: no i co zrobic takiem anielskiemu diabelkowi:confused:

Moja przechodzi samą siebie:
- notorycznie wchodzi mi do pralki
- ostatnio wchodzi do zmywarki
- wiesza sie na drzwiczkach od piekarnika i telepie nimi (ciekawe jak długo wytrzymają)
- wszystko zrzuca z półek (ksiażki)
- wszytsko wyrzuca z szafek (ubrania)
- przenosi rzeczy z jednego pokoju do drugiego i potem z drgugiego do trzeciego takza już nic nie wiem gdzie co mam
- notorycznie przegrzebuje mi torebkę
- zjada wszystko z podłogi co znajdzie !!!!!
- owiera sobie drzwi (jak są niedomknięte do końca) i idzie gdzie chce
- jak tylko zostawie otwartą łazienkę do włazi tamm i siedzi (nawet po ciemku)
- wrzuca wszytsko do kibla (jak KTOŚ np. mąż :-) nie spuści klapy) a najchetniej by tam sama wskoczyła

głuszek :)))))))))))))

No tak, ja sobie na bb a Amelka wyciągneła wszystkie chusteczki, co do jednej !!!!!!!!!!!!!!:eek:

Ehh...Moj ma to samo z dzwiami jak tylko zobaczy gdzies uchylone to zaraz leci otwiera iiii...Najbardziej uwielbia lazienke bo tam mozna powalic w klape od sedesu, przewrocic kosz na smieci razem z zawartoscia, i takie tam:tak:
Notorycznie mi majstruje przy wiezy i telewizorze. A najbardziej mu sie podoba wlaczanie i wylaczenie radia w wiezy, wystarczy pstryknac Power! i tak w kolko:baffled:
A wczoraj przezylam chwile grozy, Alek przewrocil deche do pracowania, ktora byla oparta o sciane i cale szczesie spadla centymetry od niego...za to wywalila nam dziure w szybce od lazienki:wściekła/y: Normalnie patrzylam jak to leci i mnie sparalizowalo tak nagle w zwolnionym tepie jakby...ale tak jakos widzialam ze leci tuz obok...taki jakis wyostrzony zmysl percepcji normalnie:szok: Boszee przeciez to mogloby go zabic:-( :no:

reklama
Do góry