Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nisiao Kochana, poczytaj stronkę, którą Ci podałam. Tam są porady dla partnerów, jak powinni pomóc swoim towarzyszkom po stracie - piszą o tym, że kobiety cierpią, jak długo to trwa itp. Jeszcze długo będziesz płakać ... Ja wczoraj "wyłam" jak bóbr ... Ale jestem pogodzona z tym co się stało, cały czas ufałam Bogu, bez względu na zakończenie nie buntowałam się. Potem Msza o Uzdrowienie, słowa, które usłyszałam. Nie oznacza to, że zapomniałam, że nie jest mi smutno. Nosiłam go pod sercem i kochałam. Kocham.Elomelo bardzo smutnemnie widzisz nawet leków nie podawali,żeby coś ratować mimo,że to było wszystko świeżutkie,bo wychodziło że dzień wcześniej musiało przestać bić serduszko
u mnie wczoraj minął tydzień po zabiegu
już myślałam że jakoś będzie,pogodzić się nie pogodziłam ,jednak myslałam że ogarnie mnie spokój ,że musi być dobrze,wczoraj się poddałam znowu płacz, mąż z pytaniem że myślał,że mi już przeszło....
Aniołek Bubuś 9.05.2012(*)