reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ANKIETA - W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    3 065
Jak w życiu tak i w tej kwestii trzeba miec dużo szczęścia ja w pierwsza ciaze zaszlam przypadkiem ale przechodzilam ja bez żadnych problemów a teraz mam torbiel na jajniku która uposledza mi jego funkcje i już 5 cylki nic:no: także szczesciara jestes :-)

reklama
ja podczas pierwszej ciąży miałam torbiel wielkości 9cmx6cm, a w srodku potworniaka. to właśnie dzięki temu, że zrobiłam test ciażowy w ogóle dowiedziałam się, że cos takiego na jajniku mam i że musi to być już usunięte. ale oprócz tego cała ciąża przebiegała pomyślnie i mam nadzieję, że z ta tez tak będzie! :)

To dajesz mi nadzieje bo po ostatniej wizycie u gina sie zalamalam bo powiedziała ze trzeba najpierw zając sie torbiela a to moze trwać kilka miesięcy a nawet do roku i kazała mi porobic badania miedzy innymi marker nowotworowy I dała mi progesteron w dużej dawce ze moze to podziała i sie wchlonie. Ja mam torbiel wielkości 3,6 x 4,2 cm.

ja też musiałam robic markery. możliwe, że z samymi torbielami jest inaczej. mnie musieli usunąć, bo był ten nieszczęsny potworniak. no ale głowa do góry!! wszystko będzie dobrze! :)

Hihihi ta ankieta ma 6 lat powstala jak synek skonczyl miesiac :-)......z corka (pierwsza ciaza) staralam sie 3 miesiace tez mialam torbiela ..2cm ale jak zaszlam to niby torbiela nie bylo :tak:one sie niby wchlaniaja......ale niewiem czy te duze tez...

reklama
Do góry