• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Antybiotyk sumamed

Ginekolog zapisała mi ten atybiotyk , jestem w 7 miesiącu ciąży. Obawiam się czy to na pewno bezpieczne. Mam coronavirus i duszący kaszel. Czy któraś z was też to stosowała w ciąży i coś było nie tak z dzidzia ?
Bardzo proszę o informacje. Może lepiej zwalczy to domowymi sposobami ?

reklama
Sumamed jest lekiem pierwszego strzału jak chodzi o covid, wiem bo dziadkowie go mieli przepisanego wlasnie przy covid. Tutaj trzeba się zastanowić co jest przeważającą korzyścią. Czy pytalaś ginekologa o ewentualne niebezpieczeństwo? Na szczescie jestes juz w 3 trymestrze wiec wszystkie najwazniejsze organy są juz ukształtowane. Czy kontrolujesz saturacje pulsoksymetrem?

Sumamed jest lekiem pierwszego strzału jak chodzi o covid, wiem bo dziadkowie go mieli przepisanego wlasnie przy covid. Tutaj trzeba się zastanowić co jest przeważającą korzyścią. Czy pytalaś ginekologa o ewentualne niebezpieczeństwo? Na szczescie jestes juz w 3 trymestrze wiec wszystkie najwazniejsze organy są juz ukształtowane. Czy kontrolujesz saturacje pulsoksymetrem?
Lekarz powiedział tylko że można go bez obaw brać w ciąży.
Tak oczywiście kontroluje saturację

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry